Βαθμολογία

Αλέξης Κούγιας: «Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας άνοιξε την παρουσιάσει στα γραφεία της ομάδας. Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για τη νέα χρονιά και εύχεται η ΑΕΛ να βγει στην Σούπερ Λίγκα.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Αναλυτικά τόνισε: «Βλέποντας την εικόνα τόσων εκπροσώπων μπορεί κανείς να καταλάβει πόσο μεγάλη ομάδα είναι η ΑΕΛ. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής να έχω την ιδιότητα του εγγυητή της νέας ΑΕΛ. Για μένα η λέξη ιδιοκτήτης δεν υπάρχει. Θα προσπαθήσω να υπηρετήσω αυτή την ιδέα. Είναι βέβαιο πως θα γίνουν λάθη αλλά να γίνουν όσο το δυνατόν λιγότερα. Είμαι βέβαιος πως η επαφή μαζί σας λόγω των επιλογών θα είναι ελάχιστη. Όσο λιγότερο μιλάει ο ιδιοκτήτης τόσο καλύτερα είναι τα γεγονότα που τον περιβάλουν. Εύχομαι την επόμενη φορά που θα έρθουμε σε επαφή να είναι το τέλος του πρωταθλήματος όταν θα έχουμε κατακτήσει τον τίτλο.

Θέλω πραγματικά να είμαστε όλοι μαζί μια οικογένεια αλλά ποδοσφαιρικά ένα πολεμικό έργο. Είναι λίγος ο χρόνος για να σας πω τα όνειρά μου. Προτιμώ να μιλήσω με πράξεις. Θα παρουσιάσω τους ανθρώπους που θα έχω δίπλα μου. Εδώ τα πράγματα θα αλλάξουν. Θα κάνω σωστή επιλογή ποδοσφαιριστών. Επιλέξαμε μαζί με τον άμεσο συνεργάτη μου Θωμά Κυπαρίσση ένα άφθαρτο άτομο τον κ. Ντόστανιτς. Μάθαμε πως είναι εξαιρετικός γνώστης, είναι Σέρβος από αυτούς που θέλουμε να αγαπάμε και να είναι αδελφός μας. Επιλέξαμε ξένο και όχι Έλληνα για να κάνουμε κάτι καινούριο και κάτι διαφορετικό. Καλή χρονιά να έχουμε και να’ μαστε όλοι μαζί στο πρώτο φιλικό».