Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Οικονόμου ο Αγροτικός Αστέρας

Στον Αγροτικό Αστέρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Οικονόμου μετά από μία πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα της Ζακύνθου. Ο 30χρονος ανακοινώθηκε από τους «σταχυοφόρους» και την επόμενη σεζόν θα παίζει με το νούμερο 10 στην πλάτη. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Τετάρτης (15/7): «Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Οικονόμου.

Γεννημένος στο Βόλο στις 16/8/1984, ο Κώστας Οικονόμου συνεχίζει στον Εύοσμο μία πολύ σημαντική καριέρα, αγωνιζόμενος στο παρελθόν στον Ολυμπιακό Βόλου, τη Νίκη Βόλου, τον Ηρακλή, τη Βέροια, τον Εορδαϊκό, τον Τύρναβο και τον Πιερικό. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν βασικότατο στέλεχος και αρχηγός της Ζακύνθου, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ. Ο 30χρονος κεντρικός μέσος, ο οποίος διακρίνεται για τη δύναμη και την τεχνική του, επέλεξε το νούμερο 10».

Στη συνέχεια ο Οικονόμου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι ικανοποιημένος και χαρούμενος που είμαι πλέον ποδοσφαιριστής του ιστορικού Αγροτικού Αστέρα. Γνωρίζω ότι ήρθα σε μία ομάδα με εξαιρετική οργάνωση και με κλίμα οικογένειας».

Όσο για τους λόγους που τον οδήγησαν στο να επιλέξει τον Αστέρα είπε: «Στον Αστέρα με τράβηξε η οργάνωση του και τα θετικά λόγια που άκουσα τα τελευταία χρόνια για την ομάδα και τους ανθρώπους της. Μέσα από το χώρο του ποδοσφαίρου μαθαίνεις τι συμβαίνει σε άλλες ομάδες και για τον Αγροτικό Αστέρα μου έλεγαν πάντα τα καλύτερα, ιδίως για τον πρόεδρο, τον κ. Θεοδωρίδη, και τον προπονητή, τον κ. Διλμπέρη. Όλα αυτά επηρέασαν την απόφαση μου και σήμερα αισθάνομαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον».

Τέλος, για εκείνον σχολίασε: «Αισθάνομαι ότι είμαι σε εξαιρετική κατάσταση. Δεν είχα σοβαρούς τραυματισμούς στην καριέρα μου και τη δύναμη που διαθέτω ως ποδοσφαιριστής τη συνδυάζω με εμπειρία και γνώσεις που έχω αποκτήσει. Αυτά τα στοιχεία θέλω να δείξω στον κόσμο του Αγροτικού Αστέρα και στους συμπαίκτες μου, ώστε μαζί να δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο που θα ξεχωρίσει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο».