Βαθμολογία

Έκλεισαν στην ΑΕΛ Μονιάκης και Ροβύθης!

ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ

Ο Μανώλης Ροβίθης

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa.gr παίκτες της ΑΕΛ θα πρέπει να θεωρούνται οι Μανώλης Μονιάκης και Μανώλης Ροβίθης. Και οι δύο συμφώνησαν με την ΑΕΛ και αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να ανακοινωθούν! Αγωνιζόταν στον ΟΦΗ και οι συστάσεις που τους συνοδεύουν είναι εξαιρετικές.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Μετά από 9 χρόνια ο αριστερός μπακ, Μανώλης Μονιάκης, έφυγε από τον ΟΦΗ, ενώ ο μεσοεπιθετικός Μανώλης Ροβίθης μετά από 3 χρόνια παρουσίας στον ΟΦΗ αποχώρησε από την ομάδα της Κρήτης.

Ο Μανώλης Μονιάκης

Ο Μανώλης Μονιάκης είναι γεννημένος στις 9 Νοεμβρίου 1988 και αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της άμυνας. Ξεκίνησε την καριέρα του από τους ερασιτέχνες του Εργοτέλη και στην συνέχεια προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Το 2006 μετακινήθηκε στον ΟΦΗ. Την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του 2011, ο Ολυμπιακός απέκτησε το Μανώλη Μονιάκη από τον ΟΦΗ και τον είχε παραχωρήσει με τη μορφή του εξάμηνου δανεισμού στην Κέρκυρα, αλλά ο Μονιάκης είχε ελάχιστες εμφανίσεις με την φανέλα των Φαιάκων και δεν κατάφερε να πείσει για την αξία του, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει και από τον Ολυμπιακό, για να επιστρέψει και πάλι στον ΟΦΗ, όπου ανήκε μέχρι πρότινος.

Ο Μανώλης Ροβίθης γεννήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 1992 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Αθλόπολις στο Ηράκλειο Κρήτης, το καλοκαίρι του 2010 μετακόμισε στην Αθήνα για σπουδές στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, παίζοντας για δύο χρόνια στον Βύζαντα Μεγάρων. Το καλοκαίρι του 2012 πήγε στον ΟΦΗ, όπου αποχώρησε πριν λίγες ημέρες.