Βαθμολογία

Αθώοι Παναιγιάλειος, Αχαρναϊκός και Ερμιονίδα

Τέλος καλό όλα καλά για τους Παναιγιάλειο, Αχαρναϊκό και Ερμιονίδα, οι οποίοι απαλλάχθηκαν από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Β’ Εθνικής.

Στις τρεις ομάδες είχε ασκηθεί πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Πετρόπουλο για τα φερόμενα ως υπόπτα στοιχηματισμού παιχνίδια των πλέι άουτ, ωστόσο άπαντες απαλλάχθηκαν, όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (15/7). Η απόφαση της επιτροπής, με την οποία έλαβαν τέλος και οι δικαστικές εκκρεμότητες στη Β’ Εθνική, ήταν η εξής:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, πήρε τις παρακάτω αποφάσεις : Απέρριψε την υπ’  αριθμ. Πρωτ. 186/9.7.2015 κλήση.  Απήλλαξε την ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση(Πειθαρχική δίωξη Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα για τον αγώνα της 14.6.2015 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ).

Απέρριψε την υπ’  αριθμ. Πρωτ. 187/9.7.2015 κλήση.  Απήλλαξε την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση(Πειθαρχική δίωξη Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα για τον αγώνα της 3.6.2015 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ).

Απέρριψε την υπ’  αριθμ. Πρωτ. 188/9.7.2015 κλήση.  Απήλλαξε την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ και την ΠΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ από την αποδιδόμενη σε αυτές πειθαρχική παράβαση(Πειθαρχική δίωξη Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα για τον αγώνα της 7.6.2015 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΠΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ)».