Βαθμολογία

Πάγκαλος με τη βούλα

Η επιστροφή του Ντίνου Πάγκαλου στον Πλατανιά είναι πλέον γεγονός, καθώς το μεσημέρι της Τρίτης (14/7) επισημοποιήθηκε η συμφωνία τους. Η μεταγραφή πέρασε από σαράντα κύματα, αλλά τελικά οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ο 30χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.

Ο Πάγκαλος, που έχει ξεκινήσει ήδη προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Γιώργου Παράσχου, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή και υποσχέθηκε πως θα τα δώσει όλα για να υλοποιηθούν οι στόχοι του συλλόγου.

Η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για ένα χρόνο, με τον Ντίνο Πάγκαλο. Ο Πάγκαλος, που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, γεννήθηκε στις 3/7/1985, έχει ύψος 1,80 και είναι 77 κιλά. Στον Πλατανιά Χανίων θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 26».

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Ντίνος Πάγκαλος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Πλατανιά είπε:«Είμαι πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος που επιστρέφω στον Πλατανιά. Θα δώσω τα πάντα, τον καλύτερό μου εαυτό και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».