Βαθμολογία

Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλους!

Μετά την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων του UEFA EURO U19 Championship Greece 2015 και ενόψει των δύο ημιτελικών την Πέμπτη 16 και του τελικού την Κυριακή 19 Ιουλίου, η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί τους Έλληνες φιλάθλους για την υποστήριξή τους στη διοργάνωση.

Η θέρμη με την οποία υποδέχθηκαν τις αποστολές όλων των ομάδων που συμμετέχουν στο τουρνουά, η αθρόα προσέλευσή τους στα γήπεδα, η άψογη και άκρως αθλητική συμπεριφορά τους και το ζεστό χειροκρότημα που χάρισαν κάθε στιγμή στους νεαρούς ποδοσφαιριστές όλων των συμμετεχουσών Εθνικών Ομάδων, δικαίωσαν πλήρως την ορθότητα της επιλογής να φιλοξενηθεί το UEFA EURO U19 Championship Greece 2015 στα γήπεδα της Κατερίνης, της Λάρισας και της Βέροιας.

Δύο ημέρες πριν από τη διεξαγωγή των ημιτελικών της διοργάνωσης στη Λάρισα και στην Κατερίνη, ενθαρρύνουμε τους φιλάθλους να συνεχίσουν την εντυπωσιακή συμμετοχή τους στους αγώνες και τους μεταφέρουμε τα συγχαρητήρια που έχουμε δεχτεί από αξιωματούχους της UEFA για την οργανωτική επιτυχία του τουρνουά.

Άλλωστε, στους φιλάθλους ανήκουν τα εύσημα για τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό που επικρατεί στις εξέδρες των γηπέδων. Η ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα από ανθρώπους κάθε ηλικίας και φύλου και η θετική ενέργεια που διοχετεύεται στους αγωνιστικούς χώρους, έχει προκαλέσει αίσθηση και στους αξιωματούχους της UEFA και στα μέλη όλων των αποστολών. Ειδικά κατά την τρέχουσα περίοδο μιας καθόλου ευνοϊκής συγκυρίας, η υποδειγματική συμπεριφορά του φίλαθλου κοινού αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και αφήνει την ανεξίτηλη σφραγίδα της στο  UEFA EURO U19 Championship Greece 2015.

Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλους!