Βαθμολογία

«Μπαμ» με Γκούρμα τα Τρίκαλα

Με δυναμικό τρόπο ρίχτηκε στο μεταγραφικό παζάρι ο ΑΟ Τρίκαλα, που θέλει να ενισχυθεί σημαντικά εν όψει του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Με τη φανέλα των Θεσσαλών θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Μάριο Γκούρμπα, που αναμένεται να αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό στην γραμμή κρούσης. Αναμφίβολα, πρόκειται για μία ηχηρή κίνηση, αφού ο 33χρονος Αλβανός φορ έχει αποδείξει πως δεν χαρίζεται όταν βρεθεί σε θέση βολής εντός περιοχής.

Δεν είναι τυχαίο πως πριν δύο σεζόν ήταν ο πρώτος σκόρερ της δεύτερης κατηγορίας με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ πολύ καλή σεζόν πραγματοποίησε και με τη Λαμία την προηγούμενη χρονιά. Συνολικά στην Ελλάδα, ο Γκούρμα έχει πανηγυρίσει 60 γκολ σε 186 ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η πρώτη μεταγραφή για τον ΑΟ Τρίκαλα ολοκληρώθηκε και κατά γενική ομολογία θεωρείται ως ιδιαίτερα ηχηρή. Ο λόγος για τον 33χρόνο Αλβανό επιθετικό Μάριο Γκούρμα, ο οποίος την περυσινή σεζόν αγωνιζόταν με επιτυχία στην Λαμία.

Ο 33χρονος (14/4/1982) ποδοσφαιριστής, που πριν από δύο αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, έχει γεννηθεί στους Αγ. Σαράντα. Σε επαγγελματικό επίπεδο στην Ελλάδα έχει 186 συμμετοχές και 60 γκολ.

Έχει περάσει από τον Λεβαδειακό, την Προοδευτική, τον Διαγόρα, την Παναχαϊκή, τον Παναιτωλικό, στη συνέχεια πήγε για δύο χρόνια στην Ιταλία (αγωνίστηκε στην Ρετζιάνα και στη Γκαβοράνο, όπου είχε 46 συμμετοχές και 14 γκολ) κι επέστρεψε πέρυσι στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό Βόλου, όπου είχε 45 συμμετοχές και 24 γκολ!».