Βαθμολογία

Στα «ερυθρόλευκα» ο Τολιόπουλος

Παίκτης του Ολυμπιακού κι επίσημα είναι ο Βασίλης Τολιόπουλος. Ο διεθνής γκαρντ με την Εθνική Εφήβων υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και δεν έκρυψε πως είδωλό του είναι ο Βασίλης Σπανούλης

Οι Πειραιώτες με αυτό τον τρόπο εδειξαν πως συνεχίζουν να επενδύουν σε Έλληνες παίκτες, ενώ στον προγραμματισμό τους είναι να κρατήσουν τον 19χρονο και να μην τον δώσουν δανεικό.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Τολιόπουλος είπε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ξέρω ποια φανέλα θα φορέσω και πόσο μεγάλη είναι αυτή η πρόκληση για μένα. Θα κάνω ό,τι μου πει ο κόουτς για να βρω το ρόλο μου στην ομάδα και να ανταπεξέλθω στις μεγάλες υποχρεώσεις του Ολυμπιακού». Ακόμη συμπλήρωσε: «Δεν με φοβίζει αυτή η πρόκληση. Με ενθουσιάζει το γεγονός ότι θα βρεθώ δίπλα σε τόσο μεγάλους παίκτες.

Είναι απίστευτο ότι θα είμαι στα ίδια αποδυτήρια με τον Βασίλη Σπανούλη τον οποίο έχω ως πρότυπο. Περιμένω πως και πώς να ξεκινήσει η προετοιμασία και μέσα από τη σκληρή δουλειά να πω ευχαριστώ στην διοίκηση και τον κόουτς που με έφεραν στην ομάδα».