Βαθμολογία

Το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ ενημερώνει

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «Αθλητική Ένωση Λάρισας – Α.Ε.Λ.» ενημερώνει τα μέλη του για τις λεπτομέρειες εν όψη της τακτικής Γενικής Συνέλευσης, της Τρίτης 14.07.2015 και ώρα 18:30, στο "Palladium" με μοναδικά θέματα:

Απολογισμός απερχόμενης Διοίκησης

Αρχαιρεσίες για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Παρατηρήσεις:

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Σωματείου (εξόφληση και της συνδρομής για το 2015).

Δικαίωμα εγγραφής και παρουσίας κατά τη Γενική Συνέλευση έχουν όσοι εγγραφούν μέχρι την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης χωρίς όμως να έχουν δικαίωμα ψήφου.

Δίνεται η δυνατότητα παράστασης, εκπροσώπησης και ψήφου δι’ εξουσιοδοτήσεως εφόσον κάθε μέλος (το οποίο έχει δικαίωα ψήφου) εξουσιοδοτείται από ένα μόνο μέλος και η εξουσιοδότηση φέρει θεώρηση του γνησίου της υπογραφής του εξουσιδοτούντος από δημόσια αρχή.

Για την ταυτοποίηση των μελών κατά την είσοδο, είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Επισημαίνεται ότι δε θα επιτραπεί η είσοδος σε μέλη τα οποία θα φέρουν μαζί τους κάθε είδος ροφημάτων, αναψυκτικών ή αλκοολούχων ποτών.

Η αίθουσα θα είναι ανοιχτή για την οικονομική τακτοποίηση των μελών από τις 17:30. Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η καθυστέρηση.

Οι εργασίες της Γ.Σ. θα ξεκινήσουν ακριβώς στις 18:30, με την εξής σειρά: Εκλογή Προεδρείου Γ.Σ. (Πρόεδρος, Γραμματέας), Απολογισμός Δ.Σ., Αρχαιρεσίες.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου