Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Μέτσε η Νίκη Βόλου

επιστροφή ενός ακόμα ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της Νίκης Βόλου είναι γεγονός. Στα «κυανόλευκα» ντύθηκε και πάλι ο Νέτι Μέτσε, ο οποίος ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, αλλά αποχώρησε από την ομάδα, όταν εκείνη αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν ο Βολιώτης άσος, που είχε παίξει σε 6 αγώνες με τη Νίκη κάνοντας το ντεμπούτο του στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», δεν κατάφερε να βρει ομάδα, γι' αυτό και δέχθηκε να γυρίσει για να διεκδικήσει μία θέση στην ενδεκάδα του Λεωνίδα Μπίλη.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος της Μαγνησίας τη Δευτέρα (13/7) ανέφερε: «Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας της ομάδας με τον Νέτι Μέτσε. Γεννήθηκε στις 11/08/1995 και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Γέννημα-θρέμμα της ομάδας, αγωνίστηκε στην Κ-19 της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στα πρωταθλήματα της Β’ Εθνικής, ενώ πέρυσι ήταν μέλος της ομάδας στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, με την οποία είχε έξι παρουσίες. Έχει κληθεί και αγωνίζεται με την U-21 της Εθνικής Αλβανίας. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».