Βαθμολογία

Με τη βούλα Φραγκουλάκης

Επισημοποιήθηκε η απόκτηση του Μιχάλη Φραγκουλάκη από τον ΟΦΗ. Ο 32χρονος μέσος, ο οποίος είχε συμφωνήσει να επιστρέψει στους «ασπρόμαυρους» έπειτα από έξι μήνες απουσίας και θητείας με τον Κισσαμικό στη Γ’ Εθνική, ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (13/7) από τους Κρητικούς έπειτα από συνάντηση που είχε με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Γιώργο Βλαστό.

Ο έμπειρος άσος, που αποτελεί και την τέταρτη μεταγραφή της ομάδας μετά τους Περογαμβράκη, Φαμπίνιο και Μπολάκη, δήλωσε μετά την επίτευξη της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές: «Μετά από μια παρένθεση 6 μηνών επιστρέφω στην ομάδα για να τη βοηθήσω στην προσπάθεια που γίνεται και να επιστρέψει η ομάδα εκεί που αξίζει. Ελπίζω σε δυο χρόνια ο ΟΦΗ να  είναι και πάλι στην Σούπερ Λίγκ και το Ηράκλειο να έχει ξανά εκπρόσωπο στην μεγάλη κατηγορία. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου άρεσε ο τρόπος που έφυγα πέρσι. Ολοι γνωρίζουν τι είχε συμβεί τότε. Νοιώθω ότι έχω αφήσει κάτι στη μέση στον ΟΦΗ και ήθελα να γυρίσω για να κάνω αυτό που ήθελα και δεν τα κατάφερα πέρσι. Μεγάλωσα σε αυτήν την ομάδα και την αγαπώ», και συμπλήρωσε:

«Το κακό είναι ότι αυτή η κατηγορία έχει άσχημα γήπεδα, με πλαστικό χόρτο. Χρειάζονται έμπειροι παίκτες για να σηκώσουν το βάρος σε αυτήν την κατηγορία. Παίκτες που γνωρίζουν την κατάσταση στα γήπεδα Β’ και Γ’ Εθνικής. Είναι ένα σκληρό πρωτάθλημα και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να πετύχουμε το στόχο μας».