Βαθμολογία

«Να συνεχίσω στον Ολυμπιακό Βόλου»

Τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου θέλει να φοράει και τη νέα σεζόν ο Αλέξης Νικολιάς όπως δήλωσε κατηγορηματικά ο ίδιος. Ο νεαρός άσος των Θεσσαλών επεσήμανε ότι δεν εξετάζει πρόταση από άλλη ομάδα επισημαίνοντας πως είναι δεμένος με τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του.

«Παρακολουθώ τις εξελίξεις στην ομάδα και απ' ότι πληροφορούμαι βρέθηκε λύση στο πρόβλημα που είχε προκύψει, όσον αφορά τα διοικητικά. Επιθυμία μου είναι να συνεχίσω να φορώ τη φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς έχω "δεθεί" με την ομάδα, την πόλη και τους φιλάθλους. Αυτή τη στιγμή δεν εξετάζω καμία πρόταση άλλης ομάδας, καθώς προτεραιότητα για μένα είναι ο Ολυμπιακός Βόλου. Πιστεύω, πως σύντομα θα βγει η ομάδα από την κρίση και θα γίνει ο κατάλληλος σχεδιασμός, έτσι ώστε τη νέα χρονιά ο Ολυμπιακός να είναι και πάλι πρωταγωνιστής» επεσήμανε αρχικά μιλώντας στην εφημερίδα «Θεσσαλία».

Επίσης, για την κατάσταση που επικρατεί και στις άλλες ομάδες ανέφερε: «Η όλη κατάσταση που βιώνει η χώρα μας είναι λογικό να έχει επιδράσει αρνητικά και στο ποδόσφαιρο. Βλέπουμε να υπάρχει στασιμότητα σε όλες τις ομάδες, ενώ κανείς δεν γνωρίζει πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα, με ποιες ομάδες και αν θα διεξαχθεί σε έναν ή δύο ομίλους. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να επιστρέψουμε όλοι στους παλιούς ρυθμούς».