Βαθμολογία

«Έδεσε» Διβανέ η Φαρκαδόνα

Το δικό του λιθαράκι για την άνοδο της Φαρκαδόνας στη Γ’ Εθνική έβαλε την περσινή χρονιά ο Πέτρος Διβανές και η διοίκηση του τρικαλινού συλλόγου αποφάσισε να κρατήσει τον 21χρονο επιθετικό στο ρόστερ της ομάδας.

Η ανακοίνωση για τον νεαρό άσο, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Φαρκαδόνας αλλά και της ΕΠΣ Τρικάλων την περσινή σεζόν, ήταν η εξής: «Το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΦ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 21χρονο Πέτρο Διβανέ. Ένας ποδοσφαιριστής που συνέβαλε τα μέγιστα στην εξαιρετική πορεία της ομάδας μας με αποτέλεσμα την άνοδο στη Γ” Εθνική αλλά και την ανάδειξη ως πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος».

Ο Διβανές, που αποτελεί την 16η ανανέωση της ομάδας, τόνισε από την πλευρά του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στην ομάδα της Φαρκαδονας! Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή μου και τους διοικούντες της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν αλλά και την θέληση τους να μείνω στην ομάδα! Ακόμα είμαι πολύ χαρούμενους που θα είμαι ξανά με αυτούς συμπαίκτες που τους θεωρώ πολύ καλούς φίλους και μας δίνεται μια ευκαιρία να ξανά ζήσουμε όμορφες στιγμές μέσα από σκληρή δουλειά. Στόχος μας να εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα την παραμονή μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής».