Βαθμολογία

«Χτίζουν» πάνω στον Μπόγιοβιτς!

Ο Μίλαν Μπόγιοβιτς ήταν πραγματικά ένας από τους πρωταγωνιστές της περασμένης ποδοσφαιρικής χρονιάς για την ΑΕΛ! Μπορεί η «Βασίλισσα» να μην κατάφερε να αλλάξει κατηγορία, από την άλλη όμως ορισμένοι παίκτες έκαναν την διαφορά και πρόθεση του Αλέξη Κούγια και του τεχνικού τιμ είναι να τους κρατήσουν.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa.gr ο Σέρβος επιθετικός Μίλαν Μπόγιοβιτς θα είναι και τη νέα χρονιά στην ΑΕΛ (εξάλλου έχει και συμβόλαιο μέχρι 30/6/2016) και μάλιστα από την ομάδα λένε πως θέλουν να είναι ο παίκτης στην γραμμή κρούσης που θα αποτελέσει την βασική επιλογή. Θετική άποψη έχει και ο νέος τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς που ξέρει τον έμπειρο φορ και τον θέλει στη νέα εποχή!

Ο Μπόγιοβιτς αποτέλεσε το δυνατό «γρανάζι» της περασμένης σεζόν, ήταν ο παίκτης που σίγουρα ενέπνεε  σιγουριά αφού διαθέτει πλούσια εμπειρία και ξέρει καλά πώς να κάνει τη δουλειά του εντός γηπέδου.

Το μόνο το οποίο θα πρέπει να διευθετηθεί είναι το οικονομικό, αφού ο εν λόγω παίκτης έχει ένα μεγάλο συμβόλαιο και στην ΑΕΛ θέλουν να διαμορφώσουν τα οικονομικά σε λογικότερα πλαίσια. Γι’ αυτό και τις επόμενες ημέρες θα γίνει επαφή του παίκτη με τη διοίκηση ώστε να συζητηθούν οι όποιες αλλαγές γίνουν.