Βαθμολογία

Έμεινε ο Σκρτελ!

Τέλος καλό, όλα καλά. Οι οικονομικές διαφορές που παρουσιάστηκαν τις προηγούμενες εβδομάδες στις διαπραγματεύσεις της Λίβερπουλ για το νέο συμβόλαιο του Μάρτιν Σκρτελ ξεπεράστηκαν και ο Σλοβάκος αμυντικός οριστικοποίησε την παραμονή του στο «Άνφιλντ» για τα επόμενα χρόνια!  

Οι σχέσεις τους πέρασε από χίλια κύματα, όμως τελικά υπερίσχυση η αμοιβαία εκτίμηση και αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλον. Ο Μάρτιν Σκρτελ έκατσε εκ νέου στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους ανθρώπους των «κόκκινων» και τελικά πείστηκε να επεκτείνει τη συνεργασία του μαζί τους. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η διάρκεια της νέας συμφωνίας, ούτε το ποσό που θα λαμβάνει ο 30χρονος ποδοσφαιριστής.

«Λίγο πριν ολοκληρωθεί η πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας, ο Σλοβάκος έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο, δεσμεύοντας έτσι το μέλλον του στους κόκκινους. Επτάμιση χρόνια μετά την άφιξή του στο Μέρσεϊσάιντ, ο Σκρτελ έγινε μόνιμο μέλος της αμυντικής γραμμής του Μπρένταν Ρότζερς», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Λίβερπουλ.

Αίσιο τέλος, λοιπόν, σε ένα σίριαλ που μέχρι πρότινος κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει το φινάλε του, μια και θυμίζουμε ότι πριν λίγες εβδομάδες ο διεθνής άσος – απογοητευμένος με τη χαμηλή οικονομικά πρόταση που του είχε κατατεθεί- δεν είχε διστάσει να παραδεχθεί δημοσίως ότι σκεφτόταν να αποχωρήσει από το «Άνφιλντ»!