Βαθμολογία

Φαβορί ο Γιώργος Καμάκας για τη Νέων της ΑΕΛ!

Μία νευραλγική θέση στο τιμ της ΑΕΛ είναι και αυτή του τεχνικού της ομάδας Νέων! Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa.gr ο Γιώργος Καμάκας είναι το μεγάλο φαβορί.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο έμπειρος προπονητής είχε επαφή με την ομάδα της ΑΕΛ και σύντομα αναμένονται οι όποιες εξελίξεις με την περίπτωσή του να συμπληρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Ο Γιώργος Καμάκας αξίζει να αναφέρουμε πως έχει περάσει και κατά το παρελθόν από την ΑΕΛ με επιτυχία και έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες του νομού μας αφήνοντας σπουδαίο έργο.

Είναι κάτι παραπάνω από αρμόδιος για την στελέχωση της ομάδας Νέων που η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια είχε περάσει στην ανυποληψία.

Ο Καμάκας είναι ένας τεχνικός που μπορεί να δώσει ένα όραμα στην ομάδα Νέων και να δουλέψει με παιδιά από το νομό που θα προετοιμαστούν με στόχο να ανέβουν στην πρώτη ομάδα.

Εξάλλου ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας θέλει να προωθήσει παιδιά και γι’ αυτό θα επαναφέρει την ομάδα Νέων στα Δένδρα με στόχο να γίνεται καλύτερη και σε αυτό το επίπεδο.