Βαθμολογία

Τα «έχωσε» στον Στέρλινγκ ο Τζέραρντ!

Ο μέχρι πρότινος αρχηγός και ηγέτης της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τα τελευταία τερτίπια του Ραχίμ Στέρλινγκ, υπογραμμίζοντας πως ο Άγγλος θα πρέπει να φερθεί σαν άντρας, δίχως να κρύβεται πίσω από ασθένειες!

Ένας από τους παίκτες που αγάπησαν όσο λίγοι τον σύλλογο που λέγεται Λίβερπουλ, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την ασέβεια που έχει δείξει ο Ραχίμ Στέρλινγκ, στην προσπάθειά του να αποχωρήσει από αυτόν.

Ο λόγος για τον πρώην εμβληματικό αρχηγό των «κόκκινων», Στίβεν Τζέραρντ. Ο Άγγλος μέσος μίλησε με σκληρή γλώσσα για τον 20χρονο, σημειώνοντας πως θα πρέπει να αντιμετωπίσει σαν άντρας την κατάσταση, γνωστοποιώντας τα «θέλω» του σε ιδιοκτησία και τεχνική ηγεσία, δίχως να προχωράει σε ανούσιες ενέργειες.

«Δεν είμαι χαρούμενος με όλο αυτό και δεν νομίζω πως χρειάζεται κάτι τέτοιο. Όλοι χρειάζονται να είναι άντρες σχετικά με την κατάσταση. Ο Ραχίμ πρέπει να πάει μόνος του και να μιλήσει με τους ιδιοκτήτες και τον Μπρένταν Ρότζερς, να τους πει τι θέλει και να πορευθούν αναλόγως. Δεν χρειάζεται να επικαλείσαι ασθένειες και να αρνείσαι να πας στην περιοδεία», δήλωσε αρχικά.

«Υπάρχουν εκατομμύρια φίλοι της Λίβερπουλ στον κόσμο που θέλουν να δουν τον Στέρλινγκ με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Επομένως δεν νομίζω πως είναι δίκαιο γι' αυτούς να τον βλέπουν να φέρεται έτσι», προσέθεσε.