Βαθμολογία

Επέστρεψε στη Δόξα Δράμας ο Κουμπρόγλου

Σε γνώριμα λημέρια επέστρεψε ο Αλέξης Κουμπρόγλου. Ο 24χρονος άσος, που ξεκίνησε την καριέρα του στη Δόξα Δράμας, θα φορέσει και πάλι τη φανέλα των «μαυραετών», με τους οποίους είχε αγωνιστεί σε 10 παιχνίδια στη Σούπερ Λίγκα.

Μετά το πέρασμά του από Καβάλα, Αχαρναϊκό, Κισσαμικό και Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, ο Κουμπρόγλου έδωσε τα χέρια με τη διοικούσα επιτροπή της ομάδας και συμφώνησε να τη βοηθήσει στη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση του συλλόγου ήταν η εξής: «Η διοικούσα επιτροπή του Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου Δραμινού ποδοσφαιριστή Αλέξη Κουμπρόγλου.

Ο Κουμπρόγλου ξεκίνησε την καριέρα του από την Δόξα, και αγωνίστηκε στους αγώνες πλέι οφ που οδήγησαν στην άνοδο στην πρώτη εθνική κατηγορία το καλοκαίρι του 2011. Ήταν μάλιστα ένας εκ των δώδεκα ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον ΟΦΗ σε εκείνο το πρωτάθλημα.

Επίσης αγωνίστηκε σε Φωκικό, Καβάλα, Αχαρναϊκό, Κισσαμικό με τελευταίο σταθμό το Κοκκινόχωμα, όπου είχε 25 συμμετοχές και σκόραρε 4 φορές. Αποτελεί μια εξαιρετική προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στο επερχόμενο πρωτάθλημα».