Βαθμολογία

Πήρε δύο ο Ιάλυσος

Με τη φανέλα του Ιάλυσου στη Γ’ Εθνική θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι Γιάννης Τσαγκάρης και Αναστάσιος Ατσίδης. Ο πρώτος είναι επιθετικός και μέχρι πρότινος άνηκε στον Αστέρα Παστίδα, ενώ ο δεύτερος είναι μέσος και προέρχεται από τον Κλεάνθη.

«Ο ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Τσαγκάρη. Ο νεαρός επιθετικός,που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Αστέρα Παστίδας, αποτελεί ακόμα μια επένδυση για το μέλλον και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ιάλυσου», και

«Ο ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αναστάσιο Ατσίδη. Ο 19χρονος μέσος,που επί σειρά ετών αγωνιζόταν στον Κλεάνθη, αποτελεί ακομά μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ και τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας», ήταν οι δύο ανακοινώσεις του συλλόγου.

Ο Τσαγκάρης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα για τη συμφωνία του με τους «τοξοβόλους»: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια ομάδα όπως είναι ο Ιάλυσος. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και όλη την διοίκηση που μου δίνει αυτή τη μεγάλη ευκαιρία. Εύχομαι τη νέα χρονιά να είμαστε υγιείς και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Από την πλευρά του ο Ατσίδης σημείωσε: «Θέλω να ευχαριστώ την διοίκηση του Ιάλυσου για την ευκαιρία που μου δίνει να αγωνιστώ σε πιο υψηλό επίπεδο. Εύχομαι με τους συμπαίκτες μου να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κλεάνθη για την στήριξη προς το πρόσωπο μου όλα αυτά τα χρόνια».