Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Αζίζ η Νίκη Βόλου

Η μεταγραφική ενίσχυση της Νίκης Βόλου συνεχίζεται με τον Λαρν Αζίζ να παίρνει τη σκυτάλη από τους προηγούμενους και να ανακοινώνεται από τους Βολιώτες την Πέμπτη (9/7).

Ο 22χρονος Άγγλος, ο οποίος έδωσε το παρών και στην παρουσίαση της ομάδας την Τετάρτη (8/7), υπέγραψε συμβόλαιο με τη Νίκη, όπως επιβεβαιώθηκε με την ακόλουθη ανακοίνωση: «Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον Lanre Azeez. O Lanre Azeez γεννήθηκε στις 07/01/1993 στην Αγγλία και αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός.

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από την Ebbsfleet Utd, στη συνέχεια έπαιξε στην Margate FC. Την περίοδο 2013-14 αγωνίστηκε στην Thamesmead Town, ενώ την περυσινή χρονιά έπαιξε στην Maidenhead Utd, όλες ομάδες της κατηγορίας Conference Αγγλίας. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Ακόμη η ομάδα έβγαλε και ευχαριστήρια ανακοίνωση μία μέρα μετά την παρουσίαση της φανέλας: «Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 08/07/2015 και ώρα 20:30 η εκδήλωση παρουσίασης αθλητικού υλικού της ομάδα για τη σεζόν 2015-16. Σε έναν εξαιρετικό χώρο, ποδοσφαιριστές της ομάδας παρουσίασαν τα ρούχα με τα οποία θα αγωνίζεται η ομάδα.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους φιλάθλους που παρευρέθησαν στην εκδήλωση και μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε για την άψογη κάλυψη της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κο Παναγιώτη Μποτσιβάλη, για την προσφορά του χώρου του ξενοδοχείου Valis Resort για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων κα Μένη Θεοδώρου για την βοήθεια που μας παρείχε».