Βαθμολογία

Έκλεισε ο Κυριάκος, τέλος ο Νεμπεγλέρας!

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα sport24.gr έδωσε ο Αλέξης Κούγιας. Αποκάλυψε ότι έχει συμφωνήσει με τον Τάσο Κυριάκο, ότι θα ήθελε τον Φάνη Γκέκα (σ. υπέγραψε στην Εσκισεχίρσπορ), ενώ επεσήμανε πως ένας από τους ανθρώπους που θα έχει μαζί του στην ομάδα του κάμπου είναι ο Θωμάς Κυπαρίσσης. Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι ο «Νεμπεγλέρας είναι 41 χρονών, δεν μπορεί να βοηθήσει».

Να υποθέσω πως οι παίκτες είναι το σημείο απ' όπου θα ξεκινήσει η ενίσχυση του ντόπιου στοιχείου "Είναι ξεκάθαρο πως σε ό,τι αφορά το τοπικό στοιχείο, αν δεν έχεις ντόπιους ποδοσφαιριστές, δεν κάνεις δουλειά. Πραγματικά θα ήθελα τον Γκέκα να τελειώνει την καριέρα του στη Λάρισα. Ήδη έχω συμφωνήσει με τον Τάσο Κυριάκο να παίζει έστω για πέντε λεπτά -είναι 36 χρόνων. Κανείς δεν το έκανε αυτό. Ο Νεμπεγλέρας είναι 41 χρονών, δεν μπορεί να βοηθήσει. Θα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι στη συνένωση. Θα πρέπει και ο Γκέκας να πει "ξέρεις κάτι; Έβγαλα εκατομμύρια ευρώ και δεν ξέρω τι να τα κάνω, όμως θέλω να πάω στην πόλη μου, στον τόπο μου, να με χαρούν. Όχι όταν λιώσω... τα παπούτσια και δεν μπορώ να περπατήσω, τότε θα πάω στη Λάρισα". Έλα τώρα να παίξεις, που μπορείς να παίξεις ακόμα και να βοηθήσεις την προσπάθεια να πάμε όλοι μαζί ψηλά. Ήδη στο περιβάλλον μου, έχω επιλέξει τον Θωμά Κυπαρίσση. Είναι σύμβολο για την πόλη. Στα δύσκολα χρόνια, στάθηκε. Δεν τον πρόλαβα στα Γιάννενα. Τον είχαν πριν από εμένα.
Θέλω Λαρισαίους από τη διοίκηση, έως τα αποδυτήρια. Εάν κάποιος πιστέψει σε εμένα, πως θα πληρώνω το ΙΚΑ και την εφορία και δεν θα εκτεθεί ο ίδιος, ας γίνει αυτός πρόεδρος. Ας μείνω πίσω από το παραβάν. Αυτή είναι η διείσδυση που πρέπει να κάνεις. Και αυτό, θα στο αναγνωρίσει ο κόσμος. Για μια υστεροφημία ζούμε".