Βαθμολογία

Βέροια: Έμεινε στην Super League

Στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία θα αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο η Βέροια, καθώς η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε τη «Βασίλισσα» για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, η αρμόδια επιτροπή της Ομοσπονδίας, με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί πως απορρίπτει ως απαράδεκτη την παρέμβαση του Απόλλωνα Σμύρνης και ως αβάσιμη αυτή του Λεβαδειακού, ενώ απέρριψε κατά πλειοψηφία την έφεση του Παναγιώτη Καρρά, κατά της απόφασης της Super League, του πρώην γενικού αρχηγού της ΠΑΕ, Γιώργου Λαναρή, αλλά και του πρώην προέδρου, Γιώργου Αρβανιτίδη.

Αυτό σημαίνει πως με την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, η Βέροια δικαιώθηκε για τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε για την αναμέτρηση του Ιανουαρίου 2013 με τον Ολυμπιακό, στο «Γ. Καραϊσκάκης» και η νέα χρονιά θα βρει τους «κυανέρυθρους» στην Super League.

Αναλυτικά, η απόφαση της Επιτροπής: Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με τη υπ΄αριθμ. 63/8-7-2015 απόφασή της απορρίπτει ως απαράδεκτη την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ. Διακρατεί και δικάζει κατ΄ ουσίαν την υπόθεση ως προς την εγκαλουμένη ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ. Δέχεται κατά πλειοψηφία ότι η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ δεν τέλεσε το διωκόμενο πειθαρχικό αδίκημα.

Απορρίπτει κατά πλειοψηφία την έφεση του Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΡΑ κατά  1) της  υπ΄αριθμ. 218/19-5-2015 απόφασης της Π.Ε/SUPER LEAGUE, 2) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΝΑΡΗ, γεν. αρχηγού της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, 3) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ, προέδρου ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και 4) της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ως ουσιαστικά αβάσιμη, καθώς επίσης την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ».