Βαθμολογία

Σάντσεθ μέχρι το 2019 στον Παναθηναϊκό

Ο Σέρχιο Σάντσεθ είναι κι επισήμως από την Τρίτη (7/7) παίκτης του Παναθηναϊκού, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2019. Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος έπεισαν τον Ισπανό άσο που πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και πλέον θα φορά τη φανέλα με το «τριφύλλι».

Στις πρώτες του δηλώσεις εξέφρασε τη χαρά του που πλέον ανήκει στην «καλύτερη ομάδα της Ελλάδας», όπως είπε και υποσχέθηκε περισσότερα λόγια στο γήπεδο. Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι πρώτες δηλώσεις του παίκτη:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Σέρχιο Σάντσεθ. Ο Ισπανός αμυντικός θα αγωνίζεται στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Οι πρώτες δηλώσεις του Σάντσεθ ως παίκτης του “τριφυλλιού” “Είμαι πολύ ευτυχής που ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας! Ήταν η πρώτη μου σκέψη από την αρχή, διότι το ενδιαφέρον που έδειξε ο Παναθηναϊκός για μένα ήταν απόλυτο. Έχω έρθει με πολύ μεγάλη όρεξη να ανταποκριθώ στις προκλήσεις που με περιμένουν. Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, όμως, προτιμώ να “μιλάω” στο γήπεδο…”».