Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Τριμάτη ο Ατρόμητος

Τον Αντώνη Τριμάτη έκανε δικό του ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες διέκριναν το ταλέντο του και πείστηκαν πως στα επόμενα χρόνια θα μπορεί να τους βοηθήσει ο 17χρονος με αποτέλεσμα να τον πάρουν για τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, όπως γνωστοποίησαν μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν τη Δευτέρα (6/7).

Σε αυτή αναφέρουν: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αντώνη Τριμάτη από τον ΑΟ Δικαίου Κω ο οποίος από τη νέα περίοδο θα ενταχθεί στην ομάδα Κ17.

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στα Δωδεκάνησα ντύθηκε στα μπλε αν και τον διεκδικούσαν πολλές ομάδες, είναι ο Αντώνης Τριμάτης ο οποίος γεννήθηκε το 1999 και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού.

Σήμερα βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε δελτίο παρουσία του Υπεύθυνου Σκάουτιγκ Τόλη Αποστόλου».

Λίγο αργότερα έκανε την εξής δήλωση: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Ατρόμητο, ευχαριστώ τους κυρίους Τόλη Αποστόλου και Γιώργο Κορακάκη που με επέλεξαν. Ξεκινώ την προσπάθεια μου από την Κ17 και το όνειρο μου είναι να φθάσω μέχρι την πρώτη ομάδα του Ατρόμητου.

Ευχαριστώ τους γονείς μου που με στηρίζουν καθώς πρέπει να αφήσω το νησί μου, τον προπονητή μου στον ΑΟ Δικαίου Γιάννη Μανούσογλου που μου έδωσε τη δυνατότητα να παίξω πολλά παιχνίδια με την ανδρική ομάδα αλλά και τον πρόεδρο Γιώργο Ξυλουρά που με πίστεψε από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στις ακαδημίες του συλλόγου».