Βαθμολογία

Το μέλλον ανήκει στα κορίτσια του ΝΟΛ

Στον όμιλο των play out η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης, καθώς παρ’ ότι έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στους αγώνες που έγιναν στην Πάτρα, λίγο η απειρία των νεαρών παιχτριών και σε πολύ μεγάλο βαθμό η κατάφορα άδικη διαιτησία στέρησαν από τα κορίτσια τη χαρά να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο και να περάσουν απευθείας στα play off.

Στο πρώτο παιχνίδι με τον Ιωνικό Νίκαιας και ενώ ξεκίνησαν καλά, οι πολλές εσφαλμένες αποφάσεις των διαιτητών εκνεύρισαν τις νεαρές αθλήτριες, που η ηλικιακή τους απειρία δεν τους επέτρεψε να το διαχειριστούν  μπόρεσαν να διαχειριστούν, με αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο να επικρατήσει ο Ιωνικός με τελικό σκόρ 13-6.

Το ίδιο συνέβη και με την Πάτρα, μόνο που εκεί τα κορίτσια του ΝΟΛ αντέδρασαν διαφορετικά και το 6-2  στα μέσα του δεύτερου 8λεπτου το έκαναν 8-9 στο τέλος του 3ου. Εκεί ανέλαβαν οι συνήθεις ύποπτοι και τελικά κατάφεραν να κερδίσει η Πάτρα το παιχνίδι με 10-9.

Το 3ο και τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είχε διαδικαστικό χαρακτήρα καθώς και οι δύο ομάδες θα έπαιζαν στα play out ο ΝΟΛ επικράτησε με 11-5. Με μεγάλο κέρδος για την ομάδα του  ΝΟΛ σε αυτό το τουρνουά την εμπειρία για τις νεαρές αθλήτριες του.

Με μια ομάδα με μέσω όρο ηλικίας 18,5 ετών, τα κορίτσια έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει και ότι με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή μπορούν να φτάσουν πολύ ψηλά σε ατομικό επίπεδο και να πάνε την ομάδα του ΝΟΛ γιατί όχι ακόμα και στην μεγάλη κατηγορία. Οι αθλήτριες του ΝΟΛ που συμμετείχαν στους αγώνες ήταν οι εξής:

(Προπονητής Γ.Ευαγγελός)

1.    Καζάνα Χρυσούλα τερματοφύλακας

2.    Δημητρίου Μαρίνα (3)

3.    Κούκου Κατερίνα

4.    Χασιώτη Βίκη (1)

5.    Δούκα Σοφία

6.    Ιωακείμ Βάσω (3)

7.    Καζάνα Ελένη

8.    Κόκωνου Ηρώ (2)

9.    Μανουσάκη Αναστασία

10.  Τσιγαρίδα Ασιμένια (10)

11.  Πατούνα Αναστασία (7)

12.  Φήκα Ευαγγελία

13.  Κρίκη Έλενα (τερματοφύλακας)

14.  Δημητρίου Μελίνα

15.  Μιγνάνα Χρηστίνα

Παράλληλα με το πρωτάθλημα των γυναικών στην Πάτρα πήγαν και οι μικρές του ΝΟΛ όπου έπαιξαν φιλικά με την άλλη ομάδα της Πάτρας τον ΝΟΠ και αποκόμισαν πλούσιες εμπειρίες.

Ο ΝΟΛ θέλει να ευχαριστήσει τον Ναυτικό όμιλο Πάτρας για τη φιλοξενία που παρείχε στις αθλήτριες και στους προπονητές στις εγκαταστάσεις του (ξενώνες- κολυμβητήριο) και ευελπιστεί να ανταποδώσει στο άμεσο μέλλον. Οι αθλήτριες που συμμετείχαν στα φιλικά με τον ΝΟΠ ήταν:

1.    ΧΑΡΟΥΛΗ ΒΑΣΙΑ

2.    ΚΟΥΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

3.    ΘΕΟΧΑΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

4.    ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

5.    ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΓΛΥΚΕΡΙΑ

6.    ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ   

7.    ΛΑΜΠΡΟΝΙΚΟΥ ΡΑΦΑΕΛΑ

8.    ΤΣΙΑΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

9.    ΤΕΡΠΟΥ ΑΘΗΝΑ

10.  ΜΕΡΙΑΝΟΥ ΑΝΣΤΑΣΙΑ  

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει για την επιτυχία τους τις αθλήτριες και τον προπονητή τους.