Βαθμολογία

Δοκιμάζει παίκτες η Φαρκαδόνα

Με στόχο τη δημιουργία μίας ομάδας ενισχυμένης με ταλέντα από τον θεσσαλικό κάμπο, που θα αναδειχθούν από τη συμμετοχή κιόλας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, οι άνθρωποι της Φαρκαδόνας απηύθυναν πρόσκληση σε όσους ποδοσφαιριστές, ηλικίας κάτω των 23 ετών, επιθυμούν να πάρουν μέρος στα δοκιμαστικά που θα γίνουν την Δευτέρα 13 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο της κωμόπολης. Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Τρικαλινοί ανέφερε:

«Είσαι νέος ποδοσφαιριστής από το θεσσαλικό χώρο; Πιστεύεις στις δυνατότητές σου; Έλα για δοκιμή στο ποδοσφαιρικό camp της Α.Ε. Φαρκαδόνας!

Η Αθλητική Ένωση Φαρκαδόνας συμμετέχοντας από φέτος στη Γ' Εθνική κατηγορία καλεί τους νέους ποδοσφαιριστές από τον θεσσαλικό χώρο τη Δευτέρα 13 Ιουλίου και ώρα 18:00μμ στο Δημοτικό Στάδιο της Φαρκαδόνας προκειμένου να δοκιμαστούν από το τεχνικό team της Α.Ε.Φ.

Προϋποθέσεις στις δοκιμές είναι οι συμμετέχοντες να είναι κάτω των 23 ετών και να υπάρχει θέληση και πείσμα για προπόνηση και δουλειά. Μοναδικός μας στόχος είναι η δημιουργία μιας ομάδας με γνήσια ταλέντα του θεσσαλικού κάμπου διότι πιστεύουμε ότι η ανάδειξη των δικών μας ταλέντων βοηθά τον τόπο και την κοινωνία μας!

ΥΓ1: Απαραίτητος εξοπλισμός τα ποδοσφαιρικά σας παπούτσια. Ρούχα θα δοθούν από την ομάδα

ΥΓ2: Ανάλογα με τις συμμετοχές το ποδοσφαιρικό camp μπορεί να διαρκέσει από 2 έως 4 ημέρες

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε:

Κώστας Σκρέτας - Γενικός Διευθυντής τηλ. 6936070040

Τάκης Ρούσσας - Α' Προπονητής τηλ.6980397397

Χαλβατζας Γιώργος - Πρόεδρος τηλ. 6974020222

Τάσος Βούλγαρης - Γραφείο Τύπου τηλ. 6982505894»