Βαθμολογία

«Η Λίβερπουλ παραμένει “μαγνήτης” για τους παίκτες”»

Άσχετα από το γεγονός πως η Λίβερπουλ θα πρέπει να συνηθίσει ξανά δίχως το Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Ίαν Ερ, ανέφερε ότι ο σύλλογος παραμένει “μαγνήτης” για σπουδαίους παίκτες και οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ γίνονται βάσει σωστού και έξυπνου πλάνου.  

Τις έξι έχουν φτάσει μέχρι και σήμερα οι μεταγραφές της Λίβερπουλ για το φετινό καλοκαίρι, με ακριβότερη προσθήκη αυτή του Φιρμίνο που αποκτήθηκε έναντι 29 εκατ.λιρών και επόμενος στόχος φέρεται να είναι ο Κριστιάν Μπεντεκέ, για τον οποίο όμως χρειάζονται 32 εκατομμύρια.

Πέρυσι, είχαν διατεθεί 110 εκατ.λίρες για την ενίσχυση του «κόκκινου» ρόστερ, λόγω και της εισροής 75 εκατ. Στα ταμεία από την πώληση του Λουίς Σουάρες στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο, από τις 8 μεταγραφές, η πλειοψηφία δεν «έπιασε».

«Υπήρξαν χρόνια που ήμουν κι εγώ στο Kop και σαν οπαδός της Λίβερπουλ ήθελα να βλέπω να έρχονται στην ομάδα οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές, ανεξαρτήτου κόστους. Όμως, όπως είδαμε επί προηγούμενης ιδιοκτησίας στον σύλλογο, τα πράγματα μπορούν να στραβώσουν πάρα πολύ» είπε αρχικά ο Ίαν Ερ και πρόσθεσε:

«Οφείλουμε να έχουμε ένα σωστό, πολύ προσεγμένο πλάνο για τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Αυτό κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Το κάνουμε με έξυπνο και σταθερό τρόπο. Μπορεί του χρόνου να μην παίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως κάνουμε τα πάντα για την ενίσχυση του ρόστερ και η Λίβερπουλ παραμένει “μαγνήτης” για σπουδαίους παίκτες».