Βαθμολογία

Κούγιας: «Κουράζει το σκηνικό» (Ηχητικό)

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας με συνέντευξή του στον «Ok Radio 104.8» δεν έκρυψε πως έχει αρχίσει να κουράζεται από την καθυστέρηση που έχει προκύψει παρόλο που εκείνος προσπαθεί να κάνει τον δικό του σχεδιασμό για την ΑΕΛ. Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν πήγα στη Μύκονο, θα πήγαινα μόνο αν ήταν και ο κ. Πλεξίδας, αλλά αν ήταν να κλείσουμε θα πήγαινα ακόμα και σήμερα για να κλείσουμε τη συμφωνία και θα γυρνούσα το βράδυ».

Στη συνέχεια έγινε αναφορά για τα πολιτικά δεδομένα: «Έτσι κι αλλιώς θεωρώ πως όσοι δεν ψηφίσουν αύριο δεν αγαπούν την πατρίδα τους. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να μην χάσουμε το χαμόγελό μας. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί γιατί έτσι θα μοιραστεί και το κακό».

Ακόμη έκανε μία εκτίμηση πως η ομαλή λειτουργίας των τραπεζών θα ξεκινήσει από τις αρχές φθινοπώρου, γεγονός πάντως που δεν θα επηρεάσει τη συναλλαγή με τον κ. Πλεξίδα. Ωστόσο, προσέθεσε: «Την Κυριακή το βράδυ θα είναι στα Τρίκαλα, είμαι διατεθειμένος να κατέβω και αυθημερόν και θα το κάνω».

Αναφορά υπήρξε για το σχεδιασμό της ΑΕΛ, που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει το χαμένο χρόνο και στις μεταγραφές που γίνονται, αλλά δεν ανακοινώνονται. Συγκεκριμένα είπε πως έχει δώσει ήδη τα χέρια με τον Ρόκα. Ενώ στο θέμα του προπονητή ακόμα δεν έχει κλείσει κάποιος, αλλά ψάχνει με τον Θωμά Κυπαρίσση, αναφέροντας τον Νίκο Αναστόπουλο, με τον ίδιο να του έχει μεγάλη εκτίμηση, αλλά ο κόσμος όχι.

Όσο για το AEL FC ARENA είπε πως αν όλα όσα έχει συζητήσει με τον κ. Πλεξίδα είναι απόλυτο πως τη νέα χρονιά η ομάδα θα αγωνίζεται εκεί και για επαφές που είχε και με τον δήμαρχος κ. Απόστολο Καλογιάννη σχετικά με το γήπεδο.

Όσο για τον Σούλη Παπαδόπουλο λιτά ανέφερε πως: «Δεν θέλω να εκφραστώ για τον κ. Παπαδόπουλο αυτή τη στιγμή, αλλά όταν έρθει η ώρα θα μιλήσω με ονοματεπώνυμα, αλλά και πολλούς στο περιβάλλον της ομάδας της ΑΕΛ που δεν θα έπρεπε να περνάνε την είσοδο της πόλης της Λάρισας».

Για το θέμα με την Κέρκυρα και τη Βέροια και το ποιος θα βρίσκεται στη Σούπερ Λίγκα: «Δεν υπάρχει περίπτωση να ανέβει κανείς από την Β' Εθνική, εκτός από τις δύο πρώτες ομάδες. Επειδή δεν έχει γίνει γίνει επικύρωση στην Σούπερ Λίγκα, άρα αν χηρέψουν θέσεις παραμένουν ο Λεβαδειακός και ο Εργοτέλης. Όμως δεν θα πέσει ούτε η Βέροια, αλλά ούτε και η Κέρκυρα αυτή είναι η άποψή μου. Το σκεπτικό δίνει στην ομάδα της Κέρκυρας τη δυνατότητα να αθωωθεί νομικά».

Τέλος, είπε: «Αρχίζει και κουράζει φυσικά όλο αυτό το σκηνικό. Πρέπει σε δεκαπέντε μέρες να ξεκινήσουμε. Εγώ από την Κυριακή βράδυ θα εγκατασταθώ. Με το που τελειώσω στην Πάτρα όπου και έχω τα εκλογικά μου δικαιώματα μέσω Λαμίας θα ανέβω. Ας αφήσουμε τις ευχές και ας ξεκινήσουμε τις πράξεις. Με έχει κουράσει πάρα πολύ όλο αυτό. Έχω να τελειώσω και το θέμα με μία άλλη μεγάλη ομάδα».

">http://