Βαθμολογία

Αποφάσεις του Δ.Σ. της Ένωσης (2/7)

Υπό την προεδρία του κ. Ζήση Γρηγορίου συνεδρίασε προχθές το βράδυ στα γραφεία της Ένωσης το Διοικητικό Συμβούλιο αυτής και αφού έγινε μια σχετική ενημέρωση των μελών από τον Πρόεδρο για τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ, της περασμένης Παρασκευής 26 Ιουνίου, ομόφωνα αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2015 – 2016

Από την ερχόμενη Δευτέρα 6 Ιουλίου και μέχρι την επόμενη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015, οι ενδιαφερόμενοι πτυχιούχοι προπονητές ποδοσφαίρου που θα ήθελαν να αναλάβουν τις Μικτές ομάδες της Ένωσης (Παίδων και Νέων) για την ποδοσφαιρική περίοδο 2015 – 2016, να υποβάλλουν στη Γραμματεία της Ένωσης, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, αίτηση για την πρόσληψή τους, μαζί με το πλήρες βιογραφικό τους και αντίγραφο του προπονητικού τους πτυχίου.

ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Η νέα Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, θα αναλάβει τη σύνταξη των προκηρύξεων των Πρωταθλημάτων, Κυπέλλου και πρωταθλημάτων Υποδομών, σύμφωνα με τα όσα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν στις αλλεπάλληλες συναντήσεις των τελευταίων ημερών με εκπροσώπους των σωματείων και θα τις φέρει προς έγκριση στο διοικητικό Συμβούλιο, ώστε αυτές να ανακοινωθούν πολύ πριν τις ημερομηνίες έναρξης των αγώνων πρωταθλημάτων και Κυπέλλου.

ΤΗΝ 20η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015 Η ΕΚΤΑΚΤΗ Γ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης προγραμματίσθηκε να πραγματοποιηθεί 1 βδομάδα νωρίτερα από την περυσινή, δηλαδή τις 19 και 20 Αυγούστου, ώστε να γίνει σ΄ αυτή μια γενική συζήτηση του Δ.Σ. της Ένωσης και των εκπροσώπων των σωματείων του Νομού, για τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου της περιόδου 2015 – 2016. Ο χώρος πραγματοποίησης της Γ.Σ. θα ανακοινωθεί εντός τις προσεχούς εβδομάδας και μετά θα εκδοθεί και η προβλεπόμενη από το Καταστατικό πρόσκληση.

ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης έκρινε και αποφάσισε ότι τα χρηματικά παράβολα που θα πληρώσουν οι ομάδες κατά την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής τους στα νέα πρωταθλήματα και στο Κύπελλο, θα παραμείνουν στο ίδιο επίπεδο με τα περυσινά, όπως ίδιες θα είναι και οι καταλυτικές ημερομηνίες για την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής. Οι ημερομηνίες αυτές θα είναι:

- Για τα πρωταθλήματα Α΄ και Α1 κατηγοριών η Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015
- Για τα πρωταθλήματα Β΄ και Γ΄ κατηγοριών η Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015
- Για το Κύπελλο η Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Ύστερα από πρόταση του Προέδρου κ. Ζήση Γρηγορίου, η οποία έγινε ομόφωνα δεκτή, έγινε αναδιάρθρωση της σύνθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης και των Επιτροπών αυτής. Σύμφωνα με τα παραπάνω η νέα σύνθεση του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ έχει ως εξής:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ζήσης Γρηγορίου
- Αναπληρωτής Πρόεδρος: Σταύρος Πουλαράκης
- Α΄ Αντιπρόεδρος: Γιάννης Βλάγκας
- Β΄ Αντιπρόεδρος: Κλεάνθης Συρακούλης
- Γενικός Γραμματέας: Βασίλης Μητροδήμος
- Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας: Χρήστος Σκάρλος
- Ταμίας: Νίκος Δημεράς
- Αναπληρωτής Ταμίας: Δημήτρης Λεωνιδάκης
- Μέλη: Αριστοτέλης Γκούμας, Ελευθέριος Γρηγοριάδης, Δημήτρης Μπουχλαριώτης, Γιώργος Κοσμίδης, Γιάννης Ιωαννίδης, Κώστας Κορακίδης, Βάϊος Κυριτσάκας

Η ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Πρόεδρος: Δημήτρης Μπουχλαριώτης, αναπληρωτής Πρόεδρος Στέλιος Νίτσας, υπεύθυνος Ανάπτυξης Αντώνης Ζήλος, μέλη Σπύρος Τσιλίκης και Γιάννης Κωστής

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Οι Μάριος Σπυράτος, Κωνσταντίνος Κουτσογιάννης, Δήμητρα Φροξυλιά και η Ελένη Πολύζου

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Πρόεδρος Γιάννης Ιωαννίδης, μέλη Μάνθος Αγγελούλης και Δημήτρης Μπαμπανίκος

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Γιάννης Βλάγκας, Χρήστος Σκάρλος, Λευτέρης Γρηγοριάδης

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Νίκος Δημεράς, Κώστας Κορακίδης, Δημήτρης Λεωνιδάκης

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ – ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Πρόεδρος Νίκος Δημεράς, αντιπρόεδρος Παύλος Ψαθάς, μέλη Βασίλης Μητροδήμος, Χρήστος Φτάρας, Νίκος Γκουτζουρέλας

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΩΝ

Γιώργος Κοσμίδης, Ελένη Πολύζου, Χρήστος Φτάρας