Βαθμολογία

Ανανέωσε με τον Πύρασο ο Δαμάσκος

«H διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Δαμάσκος παραμένει στο ρόστερ της ομάδας μας για την αγωνιστική σεζόν 2015-16. Ανήκει στον Πύρασο από τον Ιανουάριο του 2014. Στο πρωτάθλημα που μάς πέρασε, αγωνίστηκε 17 φορές και σημείωσε 2 γκολ. Το πρώτο εξ αυτών ήταν που σφράγισε την πρώτη εκτός έδρας νίκη του Πυράσου στη Γ' Εθνική, στην Ηγουμενίτσα», ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος.

Ο Δαμάσκος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος στην ομάδα του Πυράσου κι από τη στιγμή που η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία μου εξέφρασαν την επιθυμία τους να συνεχίσω, δεν είχα ενδοιασμό να το κάνω. Θεωρώ ότι η ομάδα και το πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής θα με βοηθήσουν ακόμη περισσότερο να παρουσιαστώ καλύτερος τη νέα σεζόν».

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής έχουν συμφωνήσει επίσης να παραμείνουν στην ομάδα οι Π. Κοντοβάς, Στεφανής, Χαλάτσης, Βαγγελάκος, Αναστασίου, Σφάκας, Τσιλίγκος, Χατζητρακόσια, Μπούτλα και οι νεαροί Κόκκαλης και Τσάμης. Επιπλέον έχουν αποκτηθεί οι Μπόρας, Σαμαράς και Σπύρου, ενώ έχουν αποχωρήσει οι Κοτζαθανάσης, Λέτσος και Μακανίκας.