Βαθμολογία

«Εάν είστε στη Μύκονο, θα χαρώ να σας φιλοξενήσω»

Ο Αλέξης Κούγιας έδωσε στην δημοσιότητα τα νέα e-mail που αντάλλαξε με τον Βαγγέλη Πλεξίδα την Πέμπτη (2/7), με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον και άλλου αγοραστή για την ΠΑΕ ΑΕΛ.

«Επειδή πληροφορήθηκα ότι αναρτηθεί σε τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης χωρίς να αμφισβητώ την εγκυρότητα της ειδήσεως για την ύπαρξη άλλου αγοραστή της ΠΑΕ ΑΕΛ, σας αποστέλλω το τελευταίο email του Βαγγέλη Πλεξίδα προς ενημέρωσή σας και για να δώσετε απαντήσεις σε τυχόν απορίες.»

Το email απεστάλλει: 4:53 σήμερον»
Καλησπέρα κ. Κούγια,
Όπως σας έχω ήδη ενημερώσει η ομάδα που θα παραλάβετε θα είναι απολύτως καθαρή. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι εξοφλημένοι, με εξαίρεση τέσσερις οι οποίοι και αυτοί έχουν ήδη ενημερωθεί ότι μόλις ανοίξουν οι τράπεζες θα κάνουν ραντεβού μαζί μου να κλείσουμε τον λογαριασμό μας.
Όσο για τους παραμείναντες αν θέλετε μπορούμε να σας δώσουμε μια λίστα με τα ονόματα τους και τα τηλέφωνα τους και να επικοινωνήσετε μαζί τους.
Δυστυχώς το τριήμερο δεν θα βρίσκομαι στα Τρίκαλα, μπορείτε όμως να επικοινωνήσετε με τον δικηγόρο μου κ. Αλεξίου Νίκο τηλ:2431035677 για ότι χρειαστείτε.

Ευχαριστώ πολύ,
Πλεξίδας Ευάγγελος

Η απάντηση του Αλέξη Κούγια στο e-mail Βαγγέλη Πλεξίδα:
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΟΥΓΙΑ&ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Κύριε Πλεξίδα,
Παρακαλώ πολύ όπως μου αποστείλετε τα ονοματεπώνυμα των παικτών, πόσοι ποδοσφαιριστές είναι, πόσης διάρκειας συμβόλαια έχουν, πόσο αμείβονται τον χρόνο και τι τους οφείλεται έως σήμερα.
Εάν είστε στη Μύκονο, θα χαρώ ιδιαίτερα να σας φιλοξενήσω οικογενειακώς στο σπίτι μου έστω και για ένα ποτό.
Παρακαλώ πείτε μου πού θα διαμείνετε.

Αθήνα, 2/7/2015
Με εκτίμηση
Αλέξιος Κούγιας