Βαθμολογία

«Εάν ματαιώσεις την αγοραπωλησία, η ζημία θα είναι μεγάλη»

Η ανταλλαγή e-mail μεταξύ Αλέξη Κούγια και Βαγγέλη Πλεξίδα συνεχίζεται. Αυτή τη φορά ο Αλέξης Κούγιας δηλώνει έτοιμος να μεταβεί στα Τρίκαλα την Παρασκευή, για να ξεκαθαρίσει το θέμα της αγοραπωλησίας της ΠΑΕ ΑΕΛ. Αναλυτικά, το email Αλέξη Κούγια:

«Κύριε Πλεξίδα,
Ευχαριστώ πολύ για την αποδοχή της παρακλήσεώς μου και την υπευθυνότητα, την οποία επιδεικνύεις.
Είμαι βέβαιος ότι ο φίλαθλος κόσμος της Λάρισας εκτιμά ιδιαιτέρως αυτή την προσπάθειά μας.
Θέλω να είμαστε μαζί όλο το τριήμερο Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή, ώστε μαζί με τους άμεσους συνεργάτες σου να εργαστούμε και να ενημερωθώ για το πώς θα έρθω σε επαφή με τους παραμείναντες παίκτες, και όλοι μαζί να έρθουμε σε επαφή με όλους τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει, ώστε εξωδίκως να λύσουμε τις διαφορές μαζί τους, αφού θα είναι ιδιαίτερα άσχημο με την έναρξη του πρωταθλήματος να έχω ν' αντιμετωπίσω σειρά προσφυγών.
Θα έρθω στα Τρίκαλα αύριο αμέσως μετά το Δ.Σ. της Football League.
Δεν με έφερες σε επαφή με το δικηγόρο σου, ώστε παραλλήλως οι συνεργάτες μου να εργάζονται μαζί του για το τυπικό μέρος της συμφωνίας.
Είμαι βέβαιος ότι αντιλαμβάνεσαι ότι, εάν ματαιώσεις την αγοραπωλησία, η ζημία που θα έχω υποστεί θα είναι πολύ μεγάλη, γιατί, για ν' αγοράσω την ΠΑΕ Λάρισα, ουσιαστικά χαρίζω την ΠΑΕ Παναχαϊκή, για την οποία έχω δαπανήσει περισσότερα από 7.500.000€.
Αθήνα, 2/7/2015
Με εκτίμηση
Αλέξιος Κούγιας».