Βαθμολογία

Σπανός: «Στόχος μας οι όμιλοι του Europa League»

Με πολλά όνειρα για την πρώτη συμμετοχή του Ατρόμητου στους ομίλους του Europa League, άρχισε την Τετάρτη (1/7) η προετοιμασία των «κυανόλευκων».

Η πρώτη προπόνηση του συλλόγου, πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο του Περιστερίου, παρουσία οπαδών της ομάδας, ενώ πριν την έναρξη του προγράμματος, έλαβε χώρα ο καθιερωμένος αγιασμός από τον Πατέρα Λευτέρη, ο οποίος ευχήθηκε στους παίκτες της ομάδας να έχουν φτερά στα πόδια τους και να πετύχουν τους στόχους.

Η επίσημη έναρξη της σεζόν έγινε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Σπανό, ο οποίος ανέφερε αρχικά για την κατάσταση στην Ελλάδα: «Είμαστε δυνατός σαν λαός και στο τέλος θα τα καταφέρουμε» και συνέχισε: «Η κολόνα του Ατρόμητου δεν είμαι εγώ. Είμαστε όλοι μαζί κολόνες. Φίλαθλοι, παίκτες, διοίκηση, κανένας δεν περισσεύει. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον Ατρόμητο ψηλά. Πρώτος μας στόχος είναι να παλέψουμε για την πρόκρισή μας στους ομίλους».

Στην συνέχεια, παρουσιάστηκε ο νέος τεχνικός της ομάδας, Μιχάλης Γρηγορίου, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Ουσέρο, Γοδόι και Εμπόου, αλλά και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου.