Βαθμολογία

Τρίκαλα: Καρέ ανανεώσεων

Με εισήγηση του Περικλή Αμανατίδη, τα «κυανέρυθρα» θα συνεχίσουν να φορούν οι Παναγιώτης Παπαευθυμίου, Κώστας Γιώτας και οι ταλαντούχοι Σωτήρης Ρεντζιλάς και Νίκος Γιδόπουλος. Παράλληλα, ανακοινώθηκε η στελέχωση του γραφείου Τύπου και η επαναλειτουργία της επίσημης ιστοσελίδας aotrikala.gr. Αναλυτικά:

Οι πρώτες ανανεώσεις για τον ΑΟ Τρίκαλα είναι γεγονός, βάσει της λίστας του προπονητή Περικλή Αμανατίδη, ενώ το… χρώμα είναι έντονο τρικαλινό αφού πρόκειται για τρικαλινούς ποδοσφαιριστές.

Στα γραφεία της ομάδας κλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης τέσσερις ποδοσφαιριστές οι οποίοι και υπέγραψαν ώστε να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα και στο πρωτάθλημα της Φούτμπλ Λιγκ. Ο λόγος για τον περυσινό αρχηγό Παναγιώτη Παπαευθυμίου. Τον πολύπειρο Κώστα Γιώτα και τους ταλαντούχους Σωτήρη Ρεντζιλά και Νίκο Γιδόπουλο. Τέλος, η διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα πρότεινε συμβόλαιο επέκτασης συνεργασίας και στον Αντώνη Καμπλιώνη και περιμένει την απάντηση του.

Ανακοίνωση ΑΟ Τρίκαλα για γραφείο Τύπου

Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα στα νέα δεδομένα που ξετυλίγονται μπροστά για την πρόκληση της Φούτμπολ Λιγκ ρίχνει την βαρύτητα και στον τομέα της ενημέρωσης. Στόχος οι χιλιάδες φίλοι του ΑΟ Τρίκαλα να έχουν μια συνεχόμενη ροή για τα νέα της αγαπημένης τους ομάδας. Έτσι στο πλαίσιο αυτό ιδιαίτερο βάρος πέφτει και στο γραφείο Τύπου της ομάδας. Με απόφαση της διοίκησης τρεις τρικαλινοί δημοσιογράφοι θα βοηθήσουν πάνω σ’ αυτό.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ θα είναι ο Χριστόφορος Παπαθανασίου. Γραφείο Τύπου ο Γρηγόρης Καραμπούλας και την ευθύνη λειτουργίας της ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα (aotrikala.gr) o Βαγγέλης Κοντοχρήστος.