Βαθμολογία

Έμεινε στον Πύρασο ο Αποστόλης Σφάκας

«Η διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αποστόλη Σφάκα, ο οποίος τη σεζόν 2014-15 κατέγραψε 22 συμμετοχές (1649 λεπτά) με 1 γκολ», ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη (1/7) ο Πύρασος.

Από την πλευρά του ο Σαφάκας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Ο Πύρασος μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ στη Γ Εθνική και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, καθώς επίσης για το πολύ καλό κλίμα που δημιούργησαν πέρυσι στην ομάδα όλοι όσοι βρέθηκαν κοντά της, δηλαδή η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία, οι παίκτες και ο κόσμος. Έχουμε μια πολύ αξιόλογη βάση στο έμψυχο δυναμικό, διαθέτουμε πλέον την εμπειρία της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας και θα κάνουμε την προσπάθειά μας για να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσει η διοίκηση».

Παράλληλα, επισημοποιήθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Στάθη Μακανίκα, ο οποίος δεν μπόρεσε να δείξει τις δυνατότητές του λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη και τον άφησε εκτός καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. «Ανακοινώνεται ότι μένει ελεύθερος από την ομάδα μας ο Στάθης Μακανίκας, ο οποίος ήρθε στον Πύρασο το καλοκαίρι του 2014 και στάθηκε πολύ άτυχος καθώς ένας σοβαρός τραυματισμός του στέρησε τη συμμετοχή του καθ’ όλη τη διάρκειας της περσινής σεζόν. Η διοίκηση του Πυράσου τον ευχαριστεί θερμά για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε και του εύχεται κάθε επιτυχία στη νέα του ομάδα», ήταν η ανακοίνωση του Πύρασου.