Βαθμολογία

Ανανέωσε με τρεις ο Πανσερραϊκός

Σιάκκας, Ρούτσης και Καψάλης ανανέωσαν και τη νέα σεζόν με τα «λιοντάρια». Μετά τις δύο ηχηρές αποχωρήσεις, η Τρίτη ήταν ημέρα και ανανεώσεων στον Πανσερραϊκό, καθώς η διοίκηση ανακοίνωσε την συμφωνία με τους Γιώργο Σιάκκα, Χρήστο Ρούτση και Στέλιο Καψάλη, οι οποίοι θα είναι μέλη της ομάδας και στην Football League.

Mετά τον Ανδρούτσο οι τρεις προαναφερθέντες αποτελούν το πρώτο... κύμα ανανεώσεων στην ομάδα με την διοίκηση να κάνει πράξη όσα είχαν αναφερθεί για διατήρηση ενός σημαντικού μέρους του κορμού της ομάδας.

Ο Γιώργος Σιάκκας ήταν ο... βιονικός της φετινής ομάδας δίνοντας το παρών στα περισσότερα παιχνίδια, με χαρακτηριστική σταθερότητα στην απόδοση του και καθοριστικά γκολ όπως... και επεμβάσεις αφού έπαιξε μέχρι και τερματοφύλακας, ενώ ο Χρήστος Ρούτσης είχε αρκετές καλές στιγμές με κορυφαία το γκολ στις καθυστερήσεις κόντρα στην Καβάλα και φυσικά είναι από τους παίκτες που εμπιστεύεται ο Κώστας Βασιλακάκης.

Όσον αφορά τον Καψάλη παραμένει ελπίδα για το μέλλον, καθώς όποτε χρειάστηκε να βοηθήσει το έκανε με επιτυχία είτε ως αριστερό μπακ, είτε ως κεντρικός αμυντικός.

Πηγή: Serressport