Βαθμολογία

Μουλτσιάς: «Ο Οικονόμος θα βρει τον δρόμο του»

Στην τελική ευθεία για την εξεύρεση λύσης στο διοικητικό φαίνεται να βρίσκεται και ο Οικονόμος Τσαριτσάνης. Μετά από μία άκαρπη πρώτη προσπάθεια, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Χρήστος Μουλτσιάς τόνισε ότι την ερχόμενη Κυριακή ο Οικονόμος θα διεξάγει το δικό του διοικητικό «δημοψήφισμα» και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα ανάψει το πράσινο φως για τη συγκρότηση της νέας διοίκησης.

«Βρισκόμαστε σε διεργασίες ως προς το διοικητικό αλλά πιστεύω ότι θα βρεθεί η λύση. Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης θα βρει τον δρόμο του» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μουλτσιάς και πρόσθεσε:

«Πρέπει να κινητοποιηθούν όλοι και να καταλάβουν ότι δεν μπορεί να πέσει όλο το βάρος σε ένα άτομο, ειδικά σε επίπεδο Γ’ Εθνικής αλλά και σε τέτοιες μέρες που διανύουμε. Κάναμε την πρώτη γενική συνέλευση αλλά η συμμετοχή δεν ήταν αυτή που θα θέλαμε. Μόνο οι ίδιοι και οι ίδιοι. Όπως και να χει το θέμα πιστεύω ότι μέχρι την ερχόμενη Κυριακή να έχουμε βρει λύση» κατέληξε ο κ. Μουλτσιάς.

Σε ό,τι αφορά στις αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έχει γίνει μέχρι τώρα κάποια αποδέσμευση. Εκτιμάται ότι οι πρώτες κινήσεις θα ξεκινήσουν μετά την οριστικοποίηση της νέας διοίκησης αν και όπως τόνισε ο κ. Μουλτσιάς εάν παρουσιαστεί οτιδήποτε το αξιόλογο για οποιονδήποτε παίκτη δεν πρόκειται η διοίκηση να σταθεί εμπόδιο, ενώ σε ότι αφορά στο θέμα του προπονητή, εάν όλα πάνε καλά, την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει συνάντηση με τον τεχνικό Κώστα Κατσάρα, που βρίσκεται τα δύο τελευταία χρόνια στο «τιμόνι» του Οικονόμου, και το έργο του οποίου κρίνεται ικανοποιητικό.

Πηγή: Ελευθερία