Βαθμολογία

Την Πέμπτη τα νεότερα στον Δωτιέα Αγιάς!

Εβδομάδα εξελίξεων αναμένεται η εβδομάδα που διανύουμε για την ομάδα του Δωτιέα Αγιάς, σε ό,τι αφορά στο διοικητικό κομμάτι. Στην τελευταία συνάντηση των μελών του συλλόγου, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα και με θετικά μηνύματα για την εξεύρεση λύσης στο διοικητικό, συγκροτήθηκε το πλάνο πάνω στο οποίο θα γίνουν οι επόμενες κινήσεις. Σύμφωνα λοιπόν με το συγκεκριμένο πλάνο, αποφασίστηκε η συμμετοχή 30 ατόμων, παλιών και νέων διοικητικών που θα επανδρώσουν το νέο διοικητικό σχήμα και οι οποίοι θα καταβάλουν συγκεκριμένο ποσό, προκειμένου να δημιουργηθεί το κεφάλαιο για να κινηθεί η ομάδα. Η εξέλιξη αυτή τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο δείχνει ότι υπάρχει η βούληση και το σθένος να γίνει ένα νέο ξεκίνημα και κατά συνέπεια αρχίζει να διαφαίνεται φως στο τούνελ.

Το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση, θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις που θα ληφθούν στην προγραμματισμένη για την ερχόμενη Πέμπτη συνάντηση, στην οποία αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι επόμενες κινήσεις. Κατά συνέπεια την ερχόμενη Πέμπτη θα είναι –εκτός απροόπτου- το τελικό ραντεβού για τα διοικητικά που αποτελούν το πρώτο και βασικό στάδιο για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Τη σκυτάλη στη συνέχεια θα πάρει το θέμα του προπονητή, για το οποίο η νέα διοίκηση θα ξεκινήσει τον κύκλο των συζητήσεων από τον Μίλτο Ζιάκα, στο πρόσωπο του οποίου υπάρχει αμέριστη εμπιστοσύνη.

Σε ό,τι αφορά στο έμψυχο δυναμικό οι πρώτες αλλαγές αφορούν μία σειρά αποδεσμεύσεων στις οποίες προχώρησε η απερχόμενη διοίκηση. Συγκεκριμένα ελευθέρας δόθηκε στους Σταυράκη, Γκίκα (που πήγαν στη Νίκη Βόλου), Πετρουζέλλη (βρίσκεται σε συζητήσεις με την Πύδνα Κίτρους), Κουρδή (ο οποίος όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έχει συμφωνήσει με τον Απόλλωνα Λάρισας), Κόκκα και Κράβαρη.

Πηγή: Ελευθερία