Βαθμολογία

«Έδεσε» Τζόουνς η Γιουνάιτεντ!

Στο «Ολντ Τράφορντ» μέχρι το 2019 θα παραμείνει ο Φιλ Τζόουνς, καθώς υπέγραψε νέο, τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ! 

Η επιθυμία του Λουίς Φαν Χάαλ να προσφερθεί νέο συμφωνητικό και στον Τζόουνς μετά τον Σμόλινγκ ήταν δεδομένη και η διοίκηση της ομάδας είχε κάθε διάθεση ν' αποδεχθεί το αίτημα του Ολλανδού προπονητή.

Ο Άγγλος αμυντικός που ξέρει να πέφτει και στη φωτιά για την ομάδα, υπέγραψε το απόγευμα της Δευτέρας, για να παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τουλάχιστον μέχρι το 2019! Στα δύο χρόνια της παρουσίας του στον σύλλογο έχει μετρήσει 128 συμμετοχές, ενώ έχει και το μετάλλιο του πρωταθλητή της Πρέμιερ Λιγκ από το 2013.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έχει νέο συμβόλαιο και ο Φιλ. Είναι ταλαντούχος ποδοσφαιριστής και μπορεί να παίξει σε αρκετές θέσεις πέρα από το κέντρο της άμυνας. Είναι νεαρός, ακόμα αναπτύσσεται και εξελίσσει το παιχνίδι του και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Με έχει εντυπωσιάσει ο επαγγελματικός του και η όρεξη που δείχνει για δουλειά» είπε ο Φαν Χάαλ για να δηλώσει και ο «πρωταγωνιστής»:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτή την εξέλιξη. Μέχρι στιγμής έχω απολαύσει κάθε στιγμή της θητείας μου στη Γιουνάιτεντ και ανυπομονώ για τα επόμενα χρόνια. Θέλω να συνεχίσω να εξελίσσομαι και βρίσκομαι σε έναν σπουδαίο σύλλογο για να το κάνω. Ανυπομονώ πλεόν για την επόμενη σεζόν».