Βαθμολογία

Αγοράζει και στέλνει δανεικό τον Ενέν η Έβερτον

Η Έβερτον αναμένεται να αγοράσει τον Νταβίντ Ενέν από τον Ολυμπιακό και να τον στείλει δανεικό και την επόμενη σεζόν για να ψηθεί περισσότερο. Ο νεαρός Βέλγος αποκτήθηκε από τα «ζαχαρωτά» ως δανεικός από τους πρωταθλητές Ελλάδας και έχοντας αφήσει θετικές εντυπώσεις με την Κ21 αναμένεται να κάνει μόνιμη την μετακίνησή του. Ωστόσο, δεν θα πάρει τις ευκαιρίες του στο «Γκούντισον Παρκ» αλλά σε κάποια ομάδα της Football League σύμφωνα με τον Φιλ Κίρκμπραϊντ.

«Πριν θεωρήσουμε τον Ενέν παίκτη της πρώτης ομάδας της Έβερτον, πρέπει να περάσει ένα διάστημα δίπλα σε έμπειρους, ψημένους επαγγελματίες. Πρέπει να παίξει για τη νίκη, μπροστά σε πολύ κόσμο και όχι σε μερικές εκατοντάδες. Να νιώσει το συναίσθημα και το κλίμα της εξέδρας. Χρειάζεται την εμπειρία, την υποστήριξη και την κριτική τους.

Κάποιοι οπαδοί της Έβερτον μπορεί να απογοητευτούν, ακόμη και να μπερδευτούν γιατί θέλουν να τον δουν στην πρώτη ομάδα, αλλά ένας δανεισμός στην Football League είναι ζωτικής σημασίας. Γενομένων των παραπάνω, το ταξίδι του στο «Γκούντισον» θα ολοκληρωθεί» ανέφερε.