Βαθμολογία

«Να μην κάνει στην ΑΕΛ ό,τι έκανε στην Παναχαϊκή»

Ο γενικός γραμματέας της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, Γιώργος Νάκας, αναφέρθηκε στον Ok Radio 104,8 για το τι ειπώθηκε στην συνάντηση που είχε το σωματείο το Σάββατο (27/06) με τον Αλέξη Κούγια.

Αναλυτικά ο Γιώργος Νάκας: «Την Παρασκευή το μεσημέρι έστειλε φαξ ο κύριος Κούγιας και μας ζήτησε να συναντηθούμε στο πλαίσιο επαφών με φορείς. Συναντηθήκαμε το Σάββατο παρουσία της πλειοψηφίας του ΔΣ. Το κλίμα ήταν φιλικό και τυπικό. Πριν τον ακούσουμε μας επιβεβαίωσε όλα όσα είχαμε διαβάσει και, φυσικά, για την κοινή ανακοίνωση που εκδόθηκε».

Για το τι ζήτησε η Ερασιτεχνική, ο Νάκας είπε: «Του ζητήσαμε να σεβαστεί τη διορία που ζητήσαμε. Μένουν άλλες 13 ημέρες μέχρι να εμφανιστεί κάποιος Λαρισαίος ή μη. Μας διαβεβαίωσε ότι κάτι τέτοιο τον βολεύει, γιατί θέλει να σχηματίσει διοίκηση. Εμείς του είπαμε ότι αν δεν βρεθεί άλλος ενδιαφερόμενος, τότε θα αλλάξουν και τα δεδομένα. Το δεύτερο είναι ποιος αγοράζει τις μετοχές και αν έχει μεταβιβαστεί το πακέτο της Παναχαϊκής. Μας διαβεβαίωσε ότι είναι θέμα ημερών. Θα συσταθεί μία εταιρεία από πλευράς του που θα πάρει τις μετοχές και θα τις διαχειρίζεται. Παράλληλα του ζητήσαμε να ανασκευάσει τις δηλώσεις του περί ευθυνών του Σωματείου και είπε ότι δεν έχει πρόβλημα να το κάνει και δημόσια. Του εξηγήσαμε πέντε πράγματα. Να το ξεχάσει και να μην περάσει ούτε από το μυαλό του να κάνει ό,τι έκανε και στην Παναχαϊκή που την πήγε στην Κόρινθο. Να μην κινήσει ούτε τις διαδικασίες. Μας δικαιολογήθηκε ότι εκεί υπήρχε θέμα με το γήπεδο».

Σχετικά με την αναφορά στην ανακοίνωση για πιθανή συμμετοχή του Πλεξίδα: «Ο ίδιος το πρότεινε στον Πλεξίδα. Δεν έχει πρόβλημα, είτε συμμετάσχει ο Πλεξίδας, είτε άλλοι να συμμετάσχουν με ποσοστό μετοχών. Θέλει Λαρισαίους στη διοίκηση, αλλά να αγοράσουν μετοχές, να υπάρξει πολυμετοχικό σχήμα».