Βαθμολογία

Προχωρά και της Παναχαϊκής!

Μετά την αγορά της ΑΕΛ, ο Κούγιας προχωρά την προσεχή εβδομάδα την πώληση της Παναχαϊκής. Ο Αλέξης Κούγιας συμφώνησε σε όλα με τον Βαγγέλη Πλεξίδα για την αγορά της ΑΕΛ και πλέον το ενδιαφέρον όλων των φιλάθλων στην Πάτρα και όχι μόνο, στρέφεται στην επόμενη μέρα της Παναχαϊκής που θα την βρει με νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι επίσημες ανακοινώσεις για την μεταβίβαση της Παναχαϊκής είναι πιθανό να γίνουν την Πέμπτη (2/7) όπου και θα φανεί ποιοι άνθρωποι κρύβονται πίσω από την κίνηση που «τρέχει» ο γενικός αρχηγός της ομάδας Ποτής Τσιριμπής, για την απόκτηση της ομάδας. Η λογική λέει ότι οι εξελίξεις θα πάνε παράλληλα και με αυτές στην Λάρισα και το πότε θα τελειώσει και εκεί η μεταβίβαση των μετοχών.

Οι εξελίξεις δεν θα αργήσουν καθώς δεν υπάρχει και μεγάλο περιθώριο χρόνου με δεδομένο ότι αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων των νέων ιδιοκτητών η ομάδα πρέπει να αρχίσει τον σχεδιασμό για την νέα σεζόν, αλλά και να λύσει το μεγάλο θέμα που απασχολεί όλους και δεν είναι άλλο από το γηπεδικό.

Πηγή: Sportgame.gr