Βαθμολογία

Γήπεδο «Βασίλης Σπανούλης» και επισήμως

Ο Βασίλης Σπανούλης είχε την τιμητική του σήμερα, κατά τα εγκαίνια του ανοιχτού γηπέδου στο Βελιγράδι που φέρει το όνομα του αρχηγού του Ολυμπιακού. Η εκδήλωση διοργανώθηκε στο πλαίσιο της συμπλήρωσης είκοσι χρόνων της εταιρίας του γνωστού μάνατζερ προπονητών και παικτών, μεταξύ αυτών και του Σπανούλη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ, το οποίο διοργάνωσε σήμερα δύο τουρνουά «3on3», βρίσκεται στις όχθες του Δούναβη, πίσω από γνωστό ξενοδοχείο, ενώ το παρών στη σημερινή εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο προπονητής της Ανατολού Εφές, Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος έκατσε δίπλα στον Σπανούλη και οι επίσης γνώριμοι του «ερυθρόλευκου» γκαρντ, Μπράιαντ Ντάνστον, Όλιβερ Λαφαγιέτ, Πέρο Άντιτς, κ.α.

Κατά την εκδήλωση ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για την τιμή να «χαρίσει» το όνομα του σε γήπεδο μπάσκετ, δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «Δεν συνηθίζεται να δίνουν το όνομα σου σε γήπεδο και πόσο μάλλον σε άλλη χώρα από τη δική σου. Σημαίνει πάρα πολλά και είναι τιμή μου. Ήταν της μοίρας μου να συνεργάζομαι με Σέρβους, με τους οποίους έχουμε πολλές ομοιότητες ως λαός».