Βαθμολογία

Τα σχέδια του Αλέξη Κούγια και τα πρώτα δεδομένα…

Ο Αλέξης Κούγιας αν και ακόμη δεν έχει υπογράψει τα συμβόλαια για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ, έχει «σηκώσει μανίκια» και έχει ξεκινήσει να δημιουργεί τη νέα ομάδα που εκτός μεγάλου απροόπτου τη νέα σεζόν θα μετέχει στην Β’ Εθνική.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Την Παρασκευή βρέθηκε στα Τρίκαλα με τον Βαγγέλη Πλεξίδα, δώσανε τα χέρια και το Σάββατο (27/6) επισκέφτηκε τη Θεσσαλική πρωτεύουσα όπου είχε μια σειρά επαφών με φορείς της πόλης της Λάρισας. Συγκεκριμένα βρέθηκε με τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιο, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό και τον Δήμαρχο Λάρισας, Απόστολο Καλογιάννη. Επίσης συναντήθηκε με αρκετούς Λαρισαίους επιχειρηματίες όπου θέλει να τους βάλει στο «παιχνίδι» και να αγοράσουν μετοχές ώστε να βοηθήσουν όλη τη νέα προσπάθεια. Αξίζει να αναφέρουμε πως το απόγευμα της ίδιας ημέρας είχε για περίπου δύο ώρες συνάντηση με την Ερασιτεχνική ΑΕΛ σε πολύ καλό κλίμα.

Οι σκέψεις του για την διοίκηση και το αγωνιστικό τμήμα

Αναφορικά με τις σκέψεις του, ο ίδιος θέλει να φτιάξει μια ιδιαίτερα Λαρισινή διοίκηση και ο ίδιος δεν φαίνεται να επιθυμεί να είναι πρόεδρος! Αναφορικά με το πλάνο του για το αγωνιστικό κομμάτι, θα δημιουργήσει μια ομάδα αρκετά νεανική με κάποιους παίκτες που θα φέρει από την Πάτρα και την Παναχαϊκή, επίσης θα κρατήσει κάποιους παίκτες από την περσινή ΑΕΛ που δεσμεύονται με συμβόλαια και μπορούν να βοηθήσουν και θα κάνει ποιοτικές μεταγραφές Ελλήνων και ξένων παικτών που θα αναβαθμίσουν το ρόστερ.

Φυσικά πρώτο μέλημά του είναι να ολοκληρώσει τις επαφές και τις επόμενες ημέρες να ανακοινώσει το νέο τεχνικό που μάλλον όπως λένε οι πληροφορίες θα είναι νέος σε ηλικία! Ο Αλέξης Κούγιας έφυγε το βράδυ του Σαββάτου από τη Λάρισα και αναμένεται να επιστρέψει την Τρίτη όπου και τότε θα ανοίξει τα χαρτιά του.

Θα βάλει τη Νέων στα Δένδρα!

Ο Αλέξης Κούγιας όπως λένε οι πληροφορίες μας, έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στις υποδομές και μάλιστα θέλει να επενδύσει αρκετά! Όπως ο ίδιος έχει αποφασίσει θα επαναφέρει την ομάδα Νέων στα Δένδρα και θέλει να προσλάβει και ένα τεχνικό τιμ από τη Λάρισα.

Και AEL FC ARENA

Τέλος μεγάλο θέμα είναι και το γηπεδικό. Εκεί όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ο κ. Κούγιας επιθυμία του είναι να επιστρέψει η ΑΕΛ στο AEL FC ARENA και σύντομα αναμένονται τα νεότερα, με τον κόσμο να επιθυμεί φυσικά την επιστροφή της «Βασίλισσας» στο «σπίτι» της.