Βαθμολογία

Την Τετάρτη (1/7) η ανακοίνωση της αγοραπωλησίας της ΠΑΕ ΑΕΛ!

Την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από την εταιρεία LA FARM προς αυτή που εκπροσωπεί ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσαν από κοινού ο πρώην μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής και ο Βαγγέλης Πλεξίδας!

Ο Τρικαλινός επιχειρηματίας θα αποφασίσει ως την Κυριακή (28/06) αν θα διατηρήσει ποσοστό στο μετοχικό κεφάλαιο και στο προπονητικό κέντρο, ενώ ο Κούγιας, ο οποίος πήρε τα κλειδιά των γραφείων της ΠΑΕ και του προπονητικού κέντρου θα επιλέξει προπονητή και μεταγραφές. Η ανακοίνωση της αγοραπωλησίας θα γίνει την Τετάρτη (01/07).

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

«Από Βαγγέλη Πλεξίδα και Αλέξη Κούγια

Σήμερα, στα γραφεία της LA FARM ολοκληρώθηκε διαδικασία της πωλήσεως της πλειοψηφίας των μετοχών από την εταιρεια LA FARM προς εταιρεία την οποία εκπροσωπεία ο κος Αλέξης Κούγιας. Τα πληρεξούσια συμβόλαια προς τον κο Κούγια για τη μεταβίβαση των μετοχών της LA FARM θα συνταχτούν την Τρίτη 30/06/2015, σε συμβολαιογραφείο των Τρικάλων.

Ο κος Βαγγέλης Πλεξίδας ζήτησε προθεσμία μέχρι την ημέρα της συντάξεως του πληρεξουσίου, για να αποφασίσει αν η εταιρεία LA FARM θα διατηρήσει ποσοστό συμμετοχής, τόσο στο μετοχικό κεφάλαιο της ΑΕΛ, όσο και στο προπονητικό κέντρο δεσμευόμενος ότι, σε κάθε περίπτωση η εταιρεία του θα αποτελέσει χορηγό της ΑΕΛ.

Οι κ.κ. Αλέξης Κούγιας και Βαγγέλης Πλεξίδας συμφώνησαν όπως, από σήμερα ο κος Αλέξης Κούγιας θα χειριστεί προσωπικά το θέμα της προσλήψεως του προπονητού της ΑΕΛ, αλλά και των μεταγραφών των παικτών της ΑΕΛ, οι οποίοι θα επανδρώσουν το ρόστερ.

Σήμερα, ο κος Πλεξίδας παρέδωσε στον κο Κούγια τα κλειδιά των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΛ και του προπονητικού κέντρου και η επίσημη ανακοίνωση της αγοραπωλησίας της ΠΑΕ ΑΕΛ θα γίνει την Τετάρτη 01/07/2015 στα γραφεία της ΑΕΛ και σε ώρα η οποία θα οριστεί».