Βαθμολογία

ΟΦΗ: Το «όχι» του Χάβου και ο επόμενος!

Για συγκυρίες που δεν επιτρέπουν στον ίδιο να αναλάβει τις τύχες του ΟΦΗ έκανε λόγο ο Μάκης Χάβος. Ο πολύπειρος τεχνικός με γραπτή του δήλωση υποστήριξε πως η πρόταση που δέχθηκε από την ομάδα του Ηρακλείου ήταν άκρως τιμητική, ωστόσο επεσήμανε πως δεν μπορεί να τη δεχθεί. Έτσι, οι Κρητικοί αναγκάζονται να στραφούν σε άλλες λύσεις για τον πάγκο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι άνθρωποι του ΟΦΗ έχουν προκρίνει την περίπτωση του Μουράτ Σεροπιάν. Η δήλωση του Μάκη Χάβου:

«Θεωρώ άκρως τιμητικό προς το πρόσωπό μου, την πρόταση του ΟΦΗ για να αρχίσει με εμένα ως προπονητή το νέο αγωνιστικό του ξεκίνημα, ώστε το συντομότερο δυνατό να βρεθεί εκεί που ανήκει. Εκεί που τον έμαθε όλη η Ελλάδα και χάρισε περηφάνια στους χιλιάδες φίλους του σε κάθε γωνιά της Κρήτης.

Η παρουσία μου την περασμένη Τετάρτη στο Ηράκλειο, ήταν πράξη σεβασμού απέναντι στην ομάδα και τους ανθρώπους που έχουν επωμιστεί το δύσκολο έργο να την επαναφέρουν στο μονοπάτι των επιτυχίων.

Παρά το γεγονός ότι η πρόταση ήταν εφάμιλλη ομάδας Σούπερ Λίγκας, δυστυχώς την δεδομένη χρονική στιγμή, οι συγκυρίες δεν το επιτρέπουν έτσι ώστε οι δρόμοι μας να συναντηθούν. Εύχομαι στον ΟΦΗ κάθε επιτυχία στις νέες του προκλήσεις και τα επόμενα χρόνια οι φίλοι του να ξαναζήσουν στιγμές από το ένδοξο παρελθόν».