Βαθμολογία

Τρεις συν ένας στόχοι για την ΑΕΚ

Χωρίς να έχει καν ολοκληρωθεί ο Ιούνιος η ΑΕΚ έχει προχωρήσει ήδη πολύ τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας σεζόν στη Super League και πλέον οι άνθρωποι της Ένωσης ετοιμάζονται να θέσουν σε εφαρμογή το πλάνο για το δεύτερο σκέλος ενίσχυσης της ομάδας.

Στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ έχουν προστεθεί ήδη πέντε ποδοσφαιριστές, με τους Άρθο, Βασιλαντωνόπουλο και Γκάλο να ενισχύουν τα μετόπισθεν, τον Σιμόες τη μεσαία γραμμή και τους Τζιμπούρ και Βάργκας την επίθεση της ΑΕΚ. Παράλληλα, η Ένωση έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον μέσο Ανδρεόπουλο, έτσι έχει πραγματοποιήσει πέντε συν μια μεταγραφές και πλέον ετοιμάζεται για το δεύτερο μέρος του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Αυτό περιλαμβάνει την απόκτηση τεσσάρων ακόμη ποδοσφαιριστών, δηλαδή τουλάχιστον ενός τερματοφύλακα, ενός αριστερού μπακ και εφόσον βρεθεί κάτι ενδιαφέρον ενός επιθετικού. Παράλληλα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν σταματούν να παλεύουν το θέμα του Νάτσο Σκόκο, με τη διοίκηση να θέλει να επιβραβεύσει τον κόσμο ντύνοντας ξανά στα «κιτρινόμαυρα» τον Αργεντινό μέσο.

Αυτό πάντως που προκύπτει από τον τρόπο που κινείται η ΑΕΚ στο μεταγραφικό παζάρι είναι πως η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα φρόντισε να «γεμίσει» το ρόστερ με πέντε παίκτες ώστε σαφώς πιο ήρεμη να εξετάσει ακόμη πιο σοβαρές προσθήκες, θέτοντας γερές βάσεις για μια καλή επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια.

Με την ομάδα να αναχωρεί για προετοιμασία στην Πολωνία στις 20 Ιουλίου υπάρχει άπλετος χρόνος στους ανθρώπους της Ένωσης ώστε να εξασφαλίσουν τη θετική απάντηση νέων μεταγραφικών «στόχων».