Βαθμολογία

Στα 35 εκ. λίρες η τιμή του Ντε Χέα!

Το ποσό-ρεκόρ των 35 εκ. λιρών αναμένεται να ζητήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την παραχώρηση του Νταβίντ Ντε Χέα, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βρετανία. Ρισκάρουν με την αποχώρησή του ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι οι «κόκκινοι διάβολοι»!

Ένα εξωπραγματικό ποσό για τερματοφύλακα είναι έτοιμη να ζητήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αν αυτή θέλει να κάνει δικό της τον Νταβίντ Ντε Χέα.

Όπως λοιπόν αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα, οι «κόκκινοι διάβολοι» αξιώνουν κοντά στα 35 εκ. λίρες για την αποδέσμευση του Ισπανού κίπερ, ευελπιστώντας να γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή τερματοφύλακα στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου!

Οι «μερένχες» προτίθενται από την πλευρά τους να προσφέρουν μέχρι 20 εκ. λίρες για τον 24χρονο, χρήματα, που σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δεχθεί η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ.

Η Γιουνάιτεντ μάλιστα φαίνεται να προτιμάει να χάσει ως ελεύθερο τον ταλαντούχο τερματοφύλακα σε έναν χρόνο (λήγει το συμβόλαιό του), παρά να τον πουλήσει φέτος με ένα ποσό λιγότερο από αυτό που εκτιμούν ότι αξίζει!

Αξίζει να σημειωθεί πως η ακριβότερη μεταγραφή τερματοφύλακα είναι αυτή του Τζιανλουίτζι Μπουφόν από την Πάρμα στη Γιουβέντους, η οποία «έκλεισε» στα 32,6 εκ. λίρες το 2001.