Βαθμολογία

Κράτησε τον πρώτο σκόρερ η Νέα Αγχίαλος!

Η ομάδα της Νέας Αγχιάλου ανακοίνωσε το Σάββατο (27/6) ότι ο Παναγιώτης Κοντοβάς θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της και τη νέα χρονιά. Ο Κοντοβάς έχει πετύχει μέχρι στιγμής 49 γκολ σε 105 αγώνες με τον Πύρασο, ενώ την περσινή σεζόν στη Γ’ Εθνική σκόραρε 12 φορές σε 26 αγώνες.

Το «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας της Νέας Αγχιάλου χαρακτήρισε τον σύλλογο «οικογένειά» του κι εμφανίστηκε διατεθειμένος να τη βοηθήσει να φτάσει ακόμα πιο ψηλά. Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του παίκτη:

«Ο αρχισκόρερ της ομάδος μας για την περσινή σεζόν παραμένει στη Νέα Αγχίαλο. Η διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνει την παραμονή του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κοντοβά στο ρόστερ του συλλόγου για την αγωνιστική σεζόν 2015-16. Αγωνίστηκε στον Πύρασο τη σεζόν 2007-08 κι από τον Ιανουάριο του 2012 μέχρι και σήμερα, έχοντας συνολικά 49 γκολ σε 105 αγώνες πρωταθλήματος (Γ” Εθνική, Δ” Εθνική, Α” ΕΠΣΘ, μπαράζ ανόδου). Με τον Πύρασο έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα Α” ΕΠΣΘ και δύο Κύπελλα ΕΠΣΘ. Στη Γ” Εθνική το 2014-15 είχε 12 γκολ σε 26 αγώνες.

Δήλωση Παναγιώτη Κοντοβά στο www.pyrasos.com: “Ο Πύρασος αποτελεί την ποδοσφαιρική μου οικογένεια και θα ήταν δύσκολο να την αποχωριστώ. Πέρυσι κάναμε μια εξαιρετική πορεία στη Γ” Εθνική, σε μια ιστορική σεζόν για το σωματείο και τη νέα αγωνιστική περίοδο θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στην καλή μας παρουσία εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων, να καθιερωθούμε ως μια υπολογίσιμη δύναμη στο δύσκολο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας που έχει μεγάλες απαιτήσεις. Από την πλευρά μου είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου όπως πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας”».