Βαθμολογία

Σλούκας: «Φεύγω για αγωνιστικούς λόγους»

Oι τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Κώστα Σλούκα με τον Ολυμπιακό έπεσαν την Παρασκευή (26/6) και ο διεθνής γκαρντ προχώρησε σε δήλωση, για να τονίσει ότι δεν αποχωρεί λόγω διαφωνίας στο οικονομικό.

Ο 25χρονος άσος, λοιπόν, υπογράμμισε ότι η απόφασή του ελήφθη μόνο με αγωνιστικά κριτήρια, είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, ενώ έστειλε και μήνυμα επιστροφής του στους Πειραιώτες μελλοντικά.

Αναλυτικά, η δήλωση Σλούκα: «Δεν θέλω να κάνω μια απλή δήλωση αποχαιρετισμού. Πάλεψα με τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου και κατέληξα στην απόφαση ότι αυτή την συγκεκριμένη χρονική περίοδο το καλύτερο για την καριέρα και το αγωνιστικό μου μέλλον είναι να συνεχίσω μακριά από τον Ολυμπιακό. Είναι μια απόφαση που λήφθηκε αποκλειστικά και μόνο με αγωνιστικά κριτήρια. Δεν ήθελα ποτέ η όλη υπόθεση να μετατραπεί σε σίριαλ. Δεν ήθελα και δεν έβαλα ποτέ τον Ολυμπιακό σε καμιά διαδικασία πλειστηριασμού.

Δεν αμφισβήτησα σε καμία στιγμή την αγάπη της οικογένειας Αγγελόπουλου την οποία περισσότερο από απλόχερα μου πρόσφεραν για 7 χρόνια, όπως και δεν θέλω κανείς να αμφισβητήσει την εκτίμηση και τον σεβασμό που τρέφω στους προέδρους, κ. Γιώργο και κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλο, καθώς και στον κ. Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο.

Πιστεύω ότι επί 7 χρόνια, σε κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα έδωσα τα πάντα, σωματικά και ψυχικά για την ομάδα και θέλω να πιστεύω ότι έβαλα ένα μικρό λιθαράκι στις επιτυχίες της.

Κρατάω μέσα μου όλες τις όμορφες στιγμές που έζησα με τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, το τεχνικό επιτελείο και κάθε έναν ξεχωριστά σε αυτή την μεγάλη οικογένεια. Σε αυτούς στους οποίους ένιωσα την ανάγκη να εξηγήσω και να αιτιολογήσω την απόφαση μου, το έκανα με τον σεβασμό και την ειλικρίνεια που αρμόζει και απαιτεί η περίπτωση και τα πρόσωπα. Δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν…».